Edilitara explică de ce a dat în judecată Primăria Târgu Jiu: I-am lăsat trei ani!

Conducerea societăţii Edilitara Public S.A. a explicat de ce a dat în judecată Primăria Târgu Jiu pentru lucrări realizate în 2014, cu ocazia alegerilor parlamentare. Directorul Alexandru Zaharia spune că ar fi pierdut banii dacă nu depunea acţiune în instanţă și că nu există nicio legătură cu faptul că procesul a fost câștigat pe mandatul primarului PNL Marcel Romanescu. „Nu ne-au plătit banii, i-am lăsat trei ani. A trebuit să-i dăm în judecată că pierdeam banii, asta este! Dar noi nu punem doar panourile. Montăm, demontăm cabinele, urnele mari, urnele mici. Nu e chiar așa ușor. Ce să le fac dacă nu au plătit?! Nu are legătură cu primarul, dacă după 3 ani nu-i dau în judecată se prescrie. Mi se imputa mie”, a explicat directorul Edilitara Public SA.

Societatea Consiliului Local Târgu Jiu a obligat în instanţă Primăria Târgu Jiu să achite sute de mii de lei, procesul fiind câştigat de Edilitara la început de mandat al noului primar Marcel Romanescu

Reprezentanţii primăriei au susţinut în instanţă că nu au înregistrat în contabilitate facturile emise de Edilitara Public, pentru că nu ar fi fost însoţite de documente justificative, dar și că au fost executate și facturate lucrări pe care nu le-ar fi solicitat. „Le organizez de 20 de ani alegerile și pe asta nu au vrut ei să o plătească, că nu au vrut”, a mai spus directorul Zaharia.

Vizualizări: 1,390

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Justiție:

Citește și: