Educatoare prădată la grădiniță

 În data de 15 februarie a.c., orele 11:57, poliţiştii din cadrul Poliţiei Municipiului Târgu-Jiu au fost sesizaţi prin SNUAU 112 de B.C., de 25 ani, din Târgu-Jiu, judeţul Gorj, educatoare în cadrul unei grădiniţe din municipiul Târgu-Jiu, despre faptul că  între orele 09:30-10:30, în timp ce se afla în incinta unităţii de învăţământ, având activităţi de filmare în cadrul unităţii, persoane necunoscute, profitând de neatenţia sa, i-au sustras un portofel cu documentele personale şi suma de 400 lei, dintr-o geantă pe care a lăsat-o nesupravegheată pe masă, la intrare în incinta unităţii, cauzându-i un prejudiciu de 500 lei.

          La faţa locului s-a deplasat echipa operativă constituită la nivelul subunităţii, care a efectuat cercetarea locului faptei.

          În cauză s-a întocmit dosar penal sub aspectul săvârşirii infracţiunii de furt calificat, faptă prev. şi ped. de art. 208-209 C.P.

          În urma investigaţiilor efectuate de poliţiştii din cadrul Biroului de Investigaţii Criminale, au  fost  identificaţi autorii furtului, respectiv P.A., de 22 ani, din  Reşiţa, Judeţul Caraş-Severin şi M.I., de 20 ani, din Moldova Nouă, Judeţul Caraş-Severin, care au sustras portofelul cu suma de 400 lei şi documentele personale ale numitei B.C., prejudiciul fiind recuperat în totalitate şi predat părţii vătămate.

          Persoanele în cauză au fost conduse la Poliţia municipiului Târgu-Jiu în vederea continuării cercetărilor şi documentarea întregii activităţi infracţionale.

Vizualizări: 150

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din :

Citește și: