Egal în cel de-al doilea amical


Pandurii Târgu Jiu - Dynamo Ceske Budejovice 1-1
Stadion: Oberdrauburg
Au înscris: Vasilache min. 75 / Riegel min. 80

Pandurii: Mingote – Popete, Martinovic, Chibulcutean, Cardoso – Dedu, Stângă, Păcurar,Luţu, Raskovic, Sromajer. Au mai jucat: Livşit, Rusu, Rada, Kutlacik, Grecu, Hidişan, Nalaţi, Vasilache, Murgan, Arrieta, Tilincă, Deaconu. Antrenor: Sorin Cârţu.
Dynamo Ceske Budejovice: Kucera- Huntal, Horjes, Homolac, Jasansky- Dolejs, Mezlik, Timm, Zizka - Ondrasek, Riegel. Au mai jucat:Jarabica, Lima, Lestina, Bakala, Klavik, Schut, Sima, Sedlacek, Krizek. Antrenor: Pavel Tobias


Pandurii au înregistrat un rezultat de egalitate în cel de-al doilea amical susţinut în Austria, cel cu cehii de locul zece de la Dynamo Ceske. Scorul la pauză în partida amicală disputată la 77 de km de locul de cantonament, a fost 0-0, după ce echipa din Târgu Jiu a ratat mai mute ocazii de a deschide scorul prin Stromajer în minutul 10, Raskovic în minutul 23, Păcurar în minutul 33 şi Luţu în minutul 44, balonul lovind chiar şi bara la faza realizată de Păcurar. 
Pandurii au început repriza a doua a meciului într-o formulă schimbată în cea mai mare parte, fiind trimişi pe teren după pauză Hidişan, Rusu, Kutlacic, Grecu, Murgan, Vasilache, Nalaţi şi Tilincă. Pe parcursul reprizei a doua, după zece minute de joc, au mai intrat pe teren Livşit şi Rada iar pe finalul meciului, după accidentarea lui Kutlacic intrând şi Diaconu. În minutul 60 Tilincă a ratat deschiderea scorului trimiţând balonul din câţiva metri de poartă pe lângă bară. 
Cea mai mare ratare a meciului i-a aparţinut lui Vasilache care a şutat de la aproximativ 10 metri peste poarta goală după o fază în care Hidişan a întors din tuşă pentru Tilincă iar acesta i-a pasat în careu lui Vasilache. 
Mijlocaşul a reuşit însă deschiderea scorului în minutul 75 când Arrieta şi Hidişan au reuşit să ajungă la poartă printr-un schimb de pase iar ultimul i-a pasat lui Tilincă în faţa porţii, acesta văzându-l mai bine plasat pe Vasilache care a trimis în poartă din câţiva metri. După doar cinci minute cehii au reuşit egalarea prin Riegel care a trimis pe lângă Livşit din interiorul careului. 


Vizualizări: 131

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Sport:

Citește și: