Egali cu croaţii în primul amical

Pandurii au terminat la egalitate, 1 la 1, primul meci amical din stagiul austriac. Împotriva croaţilor de la NK Zagreb, gorjenii au deschis scorul prin juniorul Unguru dar au fost egalaţi în final. În această seară e programat testul cu austriecii din liga a patra de la FC Hallein.

Pandurii Târgu Jiu – NK Zagreb 1-1 (1-0)
Au marcat: Unguru - min. 6 / Josip Krezo - min. 80
Pandurii - repriza I: Horvat – Rusu, Tătaru, Rada, Vlad – Popete, Avramescu, Nistor, Cristea, Unguru -  Bucur.
Pandurii - repriza II: Mingote – Pleaşcă, Viera, Cardoso, Grecu – Grigoraş, Voiculeţ, Nistor, Vranjes – Lemnaru, Stromajer.

Pandurii s-au deplasat 70 de kilometri de la locul de cantonament, Saalfelden, pentru testul cu croaţii ce au evitat în ultimul moment retrogradarea în liga secundă.

Tinerii le-au dat clasă titularilor

Grigoraş a ţinut să-i vadă la lucru în prima repriză pe jucătorii tineri sau pe cei mai puţin folosiţi în sezonul trecut. Mezinul Unguru, de doar 17 ani, le-a acaparat privirile tuturor. A deschis scorul în chiar minutul 6, gol prin care s-a stabilit şi scorul pauzei. În repriza secundă, Grigoraş l-a păstrat în teren doar pe căpitanul Nistor şi a aruncat în luptă „armele grele”. Pandurii au mai ratat câteva şanse bune dar au fost egalaţi cu 10 minute înainte de final prin golul lui Josip Krezo. Acesta a profitat de o neînţelegere în apărarea pandurilor şi l-a învins pe Mingote stabilind totodată şi scorul final, 1 la 1.

„Ştim cu toţii că victoriile aduc victorii dar, în prima partidă domnul Grigoraş a folosit foarte mulţi tineri. În aceste jocuri amicale, important e să nu avem jucători accidentaţi” 

Daniel Băloi, secretar general Pandurii

Vizualizări: 136

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Sport:

Citește și: