Elena Udrea, atacată de liderii PSD pentru investiţiile din Gorj

Liderii organizaţiei judeţene a PSD Gorj au comentat declaraţiile Elenei Udrea, făcute în timpul vizitei sale la Mânăstirea Tismana, potrivit cărora pe vremea Guvernului PDL ea a adus în Gorj mai mulţi bani decât premierul Ponta. În timp ce Florin Cârciumaru spune că era vorba despre fonduri europene, iar Udrea a fost nevoită să semneze contractele în calitate de ministru al Dezvoltării, Ion Călinoiu a precizat că banii respectivi au fost alocaţi pentru investiţii inutile.

Liderul PSD Gorj susţine că programele finanţate de către Elena Udrea sunt rodul muncii colectivului din cadrul Primăriei Târgu Jiu.  „Nu este adevărat că Elena Udrea a adus mai mulţi bani în Gorj pentru că programele pe care le-am semnat cu Elena Udrea sunt programe promovate de Primăria Municipiului Târgu Jiu cu 5-6 ani în urmă de la data semnării. Programele europene ca să poată fi aplicate au de fiecare dată în spate ani de zile de muncă. Într-un cuvânt Elena Udrea nu se poate lăuda cu banii aduşi la Gorj pentru că acolo este vorba despre munca unui colectiv de la Primăria Târgu Jiu”, a declarat Florin Cârciumaru. Acesta spune că Elena Udrea a fost nevoită să semneze acele proiectele care pe timpul Guvernului PDL au adus foarte mulţi bani în Gorj. „Campania nu a început, dar în politică este posibil orice. Nu este corect ca în campania pe care o duce la nivelul judeţului Gorj să se lege de banii obţinuţi de noi prin programe europene. Dânsa era ministrul Dezvoltării în momentul în care programele au fost finalizate şi trebuia să le semneze. Era normal să semneze contractele respective pentru că era presiunea venită de la Uniunea Europeană, nu că dânsa a dat vreun leu la Primăria Târgu Jiu”, a menţionat Cârciumaru.

Investiţiile Elenei Udrea, inutile pentru Călinoiu

Preşedintele Consiliului Judeţean Gorj este convins că oamenii nu cred în Elena Udrea. „Este evident că Elena Udrea a venit în Gorj pentru a-şi face campanie electorală şi am văzut că în teritoriu a fost prezentată că a făcut o baie de mulţime. Eu am fost la faţa locului şi am văzut cum era baia de mulţime şi cum a fost huiduită de gorjeni. Nimeni nu crede că ea a dat cei mai mulţi bani Gorjului”, a declarat Ion Călinoiu.

Şeful judeţului consideră că banii daţi de Udrea au fost alocaţi pentru investiţii inutile. „Din punct de vedere al omului politic Elena Udrea nu este de criticat, însă din punct de vedere al omului responsabil lucrurile stau cu totul altfel. Banii s-au dus în investiţii care nu erau prioritare pentru judeţul Gorj, în investiţii care nu s-au mai finalizat”, a menţionat Călinoiu. 

Vizualizări: 141

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Politică:

Citește și: