Elev bătut de un coleg de liceu din gelozie

Iubirea pentru o fată a fost motiv de scandal între doi elevi ai Liceului Energetic din Târgu-Jiu. Unul dintre ei nu şi-a mai putut stăpânii gelozia, iar gândul că fata s-ar putea împăca cu fostul ei iubit l-a determinat pe tânăr să-şi ameninţe colegul şi chiar să-l lovească.

Alexandru are 17 ani şi a avut o prietenă în liceu de care s-a despărţit şi care acum are un alt prieten din aceeaşi unitate de învăţământ. Acesta este gelos pe Alexandru şi nu suporta ideea că prietena lui încă mai păstrează legătura cu fostul ei iubit. După numeroase ameninţări, Alexandru a fost bătut de rivalul lui. A ajuns chiar la spital şi are un certificat medical care atestă că are nevoie de 13 zile de îngrijiri medicale. „Miercuri după ore s-a luat de mine şi în plină stradă m-a bătut. M-am dus la spital, mi-au cusut buza, iar  medicul legist mi-a dat certificat medico-legal cu 13 zile de îngrijiri medicale”, a povestit elevul bătut.

Ameninţările continuă

Şi după bătaie, Alexandru este în continuare ameninţat de colegul de liceu care se foloseşte de influenţa părinţilor pentru a scăpa basma curată. „M-a ameninţat că mereu o să mi se întâmple asta. A aflat că am certificat medico-legal, dar şi-a luat şi el cu 8 zile de îngrijiri medicale, deşi nu are absolut nimic. După ce scrie în certificatul lui ar trebui să fie desfigurat. De fapt tatăl lui, care este director prin minerit, a zis că poate să ia sute de astfel de certificate şi copilul lui nu păţeşte nimic”.

INSTANŢĂ

Părinţii lui Alexandru sunt decişi să ajungă în instanţă. ”Ne-au chemat la şcoală să ne împăcăm, dar nu se poate. Iniţial, conducerea liceului a zis că-i scad media la purtare iar acum ne obligă să ne împăcăm. Noi nu acceptăm asta şi vrem să ajungem în tribunal”, spune tatăl lui Alexandru.

FĂRĂ COMENTARII

Conducerea Liceului Energetic nu a vrut să dea detalii despre acest incident de frica unui scandal mediatic. Directorul unităţii de învăţământ a promis ca va anunţa mass media doar după ce elevii se vor împăca, pentru a  nu păta imaginea unităţii de învăţământ înainte de admitere.

Vizualizări: 156

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Eveniment:

Citește și: