Ziarul Pandurul angajează redactori și reporteri. Căutăm oameni curioși să pună întrebări autorităților și personajelor interesante din societate, să scrie povești simple, dar de impact, oameni dornici să învețe o meserie în care fiecare zi e altfel. Cunoașterea Limbii Române este condiție esențială. 

Nu solicităm experiență anterioară în presă, ci doar dorința de a învăța și de a descoperi locul în care trăim. 

Dacă ești interesat să lucrezi alături de noi trimite un CV la redactia@pandurul.ro.

(închide)

Elevă accidentată pe zebră

După ce acum o săptămână doi poliţişti au ajuns la spital fiind accidentaţi pe o trecere de pietoni, acum a venit rândul unei eleve de 8 ani să fie luată pe sus de o maşină şi să fie aruncată pe asfalt, deşi trecea strada prin zona marcată pentru pietoni.  Accidentul s-a produs ieri după-amiază chiar la trecerea de pietoni de la Palatul Copiilor, o cameră de supraveghere surprinzând momentul integral al accidentului. Fata este văzută cum trece strada de la Palat spre parcul Tudor Vladimirescu, după care revine, pe zebră, către Palatul Copiilor. Nu era pe mijlocul zebrei, ci chiar pe marginea dinspre care veneau autoturismul ce avea s-o lovească.

A fost luată pe capotă şi, după ce a zburat prin aer, a ajuns pe asfalt, maşina fiind oprită foarte repede de şoferiţa care o conducea. Femeia a explicat apoi că nu avea nici un fel de vizibilitate, fata apărând brusc în imagini, maşinile în zonă fiind parcate aproape chiar şi pe zebra marcată pentru pietoni. În aceste condiţii pietonul de 8 ani a ţâşnit dintre maşini fără să se asigure vreo clipă, şoferiţa alegându-se acum cu dosar penal pentru vătămare corporală din culpă. Din fericire fata nu s-a ales cu răni grave, ea fiind însă transportată la spital pentru a primi îngrijiri medicale.

Vizualizări: 205

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Eveniment:

Citește și: