Elevi din patru licee, premianţii săptămânii la TeleBAC

Campania de premiere „TeleBAC – înveţi şi câştigi!” a desemnat vineri, 23 martie, câştigătorii săptămânii. La Matematică, premiul I de 150 de lei a fost câştigat de Adelina Opriţa, elevă la Colegiul Comercial „Virgil Madgearu” din Târgu Jiu. Cele trei menţiuni a câte 50 de lei au fost obţinute de Mona Khraibani de la Colegiul Naţional „George Coşbuc” din Motru, Ana Maria Anghelescu şi Larisa Dorina Calotă, ambele de la Colegiul Comercial „Virgil Madgearu” din Târgu Jiu.

La Limba şi literatura română, premiul I de 150 de lei a fost câştigat de Izabela Alina Nicolovici de la Colegiul Comercial „Virgil Madgearu”, iar cele trei menţiuni a câte 50 de lei au revenit lui Daniel Budeanu – Liceul Teologic, Ştefania Doriana Cociorva de la Colegiul Naţional „Tudor Arghezi” din Târgu Cărbuneşti şi Mihaela Adelina Enache de la Colegiul Comercial „Virgil Madgearu”.

Premiile pot fi ridicate începând de azi, 26 martie, de la sediul Gorj TV.

Prin campania TeleBAC 2012, profesori de prestigiu de Limba română şi Matematică susţin gratuit lecţii televizate, difuzate de luni până joi, la Gorj TV. Fundaţia Pandurul oferă săptămânal premii elevilor care rezolvă temele publicate pe site-ul www.telebac.ro.

Vizualizări: 100

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Administrație:

Citește și: