Elevii de la „Henri Coandă“ vin la şcoală cu bricege şi cuţite

Ada Giugelea, eleva Colegiului Naţional „Henri Coandă” din Târgu-Jiu face dezvăluiri cu privire la ce se întâmplă în unitatea de învăţământ în care  studiază. Tânăra povesteşte că elevii din clasele terminale vin frecvent la şcoală cu bricege, cuţite şi seringi. Gabriela Angheloiu, directoarea colegiului, susţine că nu ştie nimic despre aceste lucruri şi, mai mult decât atât, susţine că elevii sunt foarte bine supravegheaţi de profesorii de serviciu şi de agenţii de pază.

Ada Giugelea este elevă în clasa a IX-a la Colegiu Naţional „Henri Coandă” din Municipiul Târgu-Jiu. Săptămâna trecută doi colegi au ameninţat-o pe tânără, cu un briceag, că îi vor semna certificatul de deces dacă nu-şi vede de treburile ei. Fata nu a mai putut suporta şi le-a povestit părinţilor prin ce a trecut. Mai mult decât atât, tânăra face acum câteva dezvăluiri cu privire la comportamentul colegilor ei de liceu din anii terminali. Pe lângă faptul că aceştia îi ameninţă pe cei din clasele mai mici cu bătaia, ei au mai tot timpul asupra lor bricege, cuţite şi seringi. „Colegii din clasa a XI-a şi a XII-a vin la şcoală cu cuţite, cu bricege din alea de apeşi pe un buton şi se deschid şi cu seringi. Ne ameninţă cu pumnii că vedem noi care este mai tare în liceul ăsta, iar cu seringile ne spun că îşi fac injecţii în venă că sunt nebuni, dar eu nu i-am văzut niciodată când se injectau dar ei asta ne spun”, povesteşte fata.

Gabriela Angheloiu, directoarea Colegiului Naţional „Henri Coandă”, susţine că nu are cunoştinţe despre aşa ceva. „Eu nu am informaţii despre aşa ceva. Nu zic că fata minte, dar astea sunt acuzaţii foarte grave şi trebuie să le verific. Copiii din liceul ăsta sunt monitorizaţi de profesorii de serviciu, de diriginţi şi de ofiţerul de pază, iar până acum nimeni nu mi-a spus nimic de aşa ceva. Nu înţeleg de ce au apărut tocmai acum informaţii de genul acesta. La mijloc este ceva iar eu trebuie să verific ce se întâmplă de fapt”. Gabriela Angheloiu a promis că va da detalii cu privire la acuzaţiile elevei în urma anchetei interne.

Vizualizări: 117

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Administrație:

Citește și: