Elevul problemă a fugit de două ori de la psihiatrie

Noapte agitată pentru oamenii legii din municipiu, după ce, luni seara au fost anunţaţi că un pacient de la secţia psihiatrie a spitalului judeţean a dispărut dintr-un salon.

Pacientul în cauză este nimeni altul decât elevul de clasa a şaptea de la Slivileşti, care săptămâna trecută a sărit de pe geamul de la etajul unu al şcolii în care, teoretic, învaţă, el alegându-se atunci doar cu o mână luxată, directorului unităţii de învăţământ fiindu-i însă deschis dosar penal pentru că-i ceruse acestuia să nu mai facă scandal şi să vină Poliţia să-l caute pe la şcoală.

Minorul a fost prezentat atunci ca un elev problemă de către toată lumea, de la primarul comunei până la tatăl său, bărbatul spunând că nu mai ştie ce să se facă acasă cu fiul său. Băiatul a fost adus luni la un consult psihiatric, dar după câteva ore în care s-a certat cu cadrele secţiei respective a reuşit să scape, fugind în oraş. Poliţiştii l-au descoperit şi l-au adus înapoi pe secţie pentru ca, ieri dimineaţă, în jurul orei 8.00 să fie anunţaţi din nou că pacientul este iarăşi la plimbare prin oraş. Oamenii legii l-au găsit pe adolescent în zona de sud a oraşului, la un supermarket din apropierea podului de peste Jiu, ducându-l din nou la psihiatrie şi cerându-le celor de acolo să-l supravegheze mai bine.

E posibil ca până la ora la care citiţi aceste informaţii individul să fi fugit din nou, el nefiind primul pacient de la psihiatrie care scapă de „rigoarea” gratiilor şi a lacătului de la intrare, ca să nu mai spunem de „vigilenţa” paznicilor (atenţi doar la ziarişti). Cazul lui aminteşte de cel al unui alt tânăr din municipiu care în urmă cu vreo 5 ani a fugit de la psihiatrie şi şi-a omorât mama şi o bunică, după care a plecat în oraş ca să mai caute o rudă căreia să-i curme viaţa. A fost prins însă la timp de poliţişti şi dus la Timişoara, la o secţie de psihiatrie mult mai sigură.

Vizualizări: 190

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Eveniment:

Citește și: