Elvira Șarapatin: Candidez pentru un loc eligibil. De umplutură nu stau

Președinta organizației de femei a Partidului Social Democrat (PSD) Gorj, Elvira Șarapatin, nici nu concepe să nu fie un viitor deputat al partidului în mandatul 2016-2020. Aceasta a declarat la Radio Infinit că a muncit prea mult pentru partid ca să nu fie răsplătită. Șarapatin a mai dat de înțeles că se bucură de susținerea președintelui Liviu Dragnea.

Rep.: Ați depus candidatura pentru Parlamentul României. La ce loc sperați?

E.Ș: Eu am depus candidatura pentru Parlamentul României. Victor Ponta se știe, și-a depus candidatura pentru locul I, eu pe locul II, așa ar fi normal pentru că din punct de vedere al organizației de femei la nivel național, chiar președintele Dragnea s-a exprimat foarte serios că sprijină și va întoarce listele acolo unde o femeie nu este pe loc eligibl. Sigur că îmi doresc acest loc, sunt președinta organizației de femeie, sunt vicepreședinte la nivel de țară, activez de o viață la acest partid, organizația de femei a PSD Gorj este foarte vizibilă. Sunt încrezătoare.

Rep. : Dacă nu vă veți regăsi pe loc eligibil?

E.Ș: Dacă nu va fi eligibil, sigur că de umplutură nu mă voi duce, am mai fost și altă dată, n-am comentat, asta e, dar la experiența pe care o am, la munca pe care am făcut-o, și nu numai pentru imaginea partidului. Eu vreau să reprezint cetățenii, să reprezint oamenii din acest județ și vreau ca oamenii să aibă încredere într-o femeie, dar o femeie adevărată care știe să le reprezinte interesele. Eu am ținut cu dinții de această organizație fără să cer bani din alte părți. Să știți că eu, banii mei, i-am băgat în organizația de femei și în partid, asta e o realitate și nu mă plâng, niciodată nu am avut discuții că plec cu mașina mea, plec pe cheltuiala mea, unde am plecat în țară sau în județ, pentru că fac totul din suflet, adică eu nu sunt omul jumătăților de măsură. De ce numai bărbați, ce au bărbații în plus față de mine?

Rep.: Cum veți reuși să câștigați cu acești grei ai PSD, foști miniștri?

E.Ș: Ei sunt grei dar sunt și eu grea. Eu știu că sunt respectată, mă cunoaște județul, am impact în societate, eu cred că mă susțin și primarii. Ponta a fost președinte, a fost prim ministru, a plecat fără să-l dea nimeni afară, mi-a părut rău atunci că a plecat dar acum avem președinte pe Liviu Dragnea. Sigur că sunt legați de Victor Ponta, și eu sunt legată de Victor Ponta pentru că este parlamentarul nostru dar a plecat singur din fruntea PSD, noi am fost foarte surprinși când a plecat. Acum avem un alt președinte și noi trebuie să ținem de președintele pe care îl avem. Am avut un titan al politicii, pe Adrian Năstase, am spus că moare partidul și uite că partidul a renăscut, a trăit, este mare, este sănătos. Pe Ponta l-au făcut mare Cârciumaru și Călinoiu, este o realitate, știți că eu spun ce gângesc, este o realitate și o recunoaște și el. Cârciumaru l-a dus de mână și a câștigat și la fel președintele Călinoiu. Fără Cârciumaru și Călinoiu, Ponta nu era nici unde a fost și nici unde este astăzi.

Vizualizări: 769

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Interviu:

Citește și: