Emoţii cu puştii lui Hagi în Cupa României

Pandurii Târgu Jiu – Viitorul Constanţa 3-2

Stadion Municipal, spectatori 2000

Au marcat: Cardoso de două ori

Iordache: o dată

Pandurii Târgu Jiu: 80. Mingote - 15. Ghindeanu, 4. Chibulcutean, 24. Murgan, 6. Cardoso – 10. Hidişan, 16. Nistor, 27. Vranjes 17. Brata – 18. Antohi, 20. Stromajer. Antrenor Ionuţ Badea.

Viitorul Constanţa: 12. Vlas -  5. Larie, 8. Romario, 2. Păcuraru, 9. Hertu – 4. Ducu, 3. Renţea, 10. Cârstocea, 6. Ignat – 11. Chiţu, 7. Lupu. Antrenor: Cătălin Anghel.

Puţin peste 2000 de spectatori au venit la meciul din şaisprezecimile Cupei României dintre Pandurii Târgu Jiu şi Viitorul Constanţa. Interesul scăzut al gorjenilor pentru meciul de cupă a fost şi o urmare a evoluţiilor slabe ale pandurilor din campionat. Finalul şi victoria obţinută de echipa gazdă i-a mai calmat pe spectatorii care la un moment dat încurajau echipa lui Gică Hagi.

Echipa de tineri a lui Gheorghe Hagi a început jocul în forţă în minutul doi Cristocea ameninţând pentru prima dată poarta gorjenilor dar Mingote a fost la post şi a respins. După şapte minute de joc Cardoso a deschis scorul pentru Pandurii, înscriind cu capul de la aproximativ zece metri în urma unei centrări venite din corner. Oaspeţii au încercat un şut de la distanţă prin Larie în minutul 12 balonul trecând pe lângă poartă. În minutul 20 Stromajer a fost aproape de 2-0 dar balonul trimis din lovitură liberă de la peste 20 de metri a întâlnit bara porţii lui Vlas. În minutul 27 Cristocea a transformat excelent o lovitură liberă de la marginea careului trimiţând exact la vinclul porţii apărate de Mingote. Cinci minute mai târziu acelaşi Stromajer a trimis prea slab cu capul la poartă supărând din nou suporterii cu ratările sale. În minutul 35 Cârstocea a şutat mult peste poartă după o centrare a lui Hertu. Cu cinci minute înainte de final din bou Stromajer a trimis din careu spre poartă dar portarul Vals a fost pe fază respingând cu piciorul.

Repriza a doua a început cu dominarea oaspeţilor care au încercat să preia conducerea dar Chiţu a trimis pe lângă poartă. În minutul 54 Pandurii au ratat ocazia de a prelua conducerea pe tabelă dar şutul trimis de Nistor din lovitură liberă a fost respins de portarul Vlas. Brata a ratat şi el în minutul 56 trimiţând pe lângă poartă pentru ca în minutul 60 Hidişan să reteze un penalti acordat la un fault în careu al lui Ignat. Balonul trimis de decarul pandurilor de la punctul cu var a fost respins de portarul Vals până la acelaşi Hidişan care a trimis cu capul peste poartă. Finalul a fost incendiar cu trei goluri în doar câteva minute. Mai întâi Pandurii au preluat conducerea prin golul nou intratului Adrian Iordache care a trimis balonul în poartă cu capul. În minutul 88 Cardoso a mărit avantajul echipei sale trimiţând în poartă cu capul iar în minutul doi de prelungiri Benzar a redus din avantaj şi scorul final a fost 3-2.

Vizualizări: 105

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Sport:

Citește și: