Emoţii la CSM Târgu Jiu înaintea debutului la Sala Sporturilor

Echipa feminină de handbal senioare a CSM Târgu Jiu debutează sâmbătă în faţa propriilor suporteri, meciul cu echipa din Odorheiu Secuiesc fiind programat de la ora 13:30, la Sala Sporturilor. Fetele antrenate de Liviu Andrieş s-au mobilizat şi sunt decise să îi convingă pe târgujieni să le fie alături şi la meciurile  viitoare.

Echipa de senioare a CSM Târgu Jiu debutează pe terenul propriu, după două etape în care a jucat în deplasare. Handbalistele antrenate de Liviu Andrieş primesc vizita formaţiei din  Odorheiu Secuiesc şi vor să îşi păstreze invincibilitatea.

După două victorii consecutive obţinute în deplasare, fetele s-au mobilizat pentru o victorie, după cum a spus la conferinţa de presă a clubului Bianca Stanca, veterana de doar 22 de ani a lotului CSM. Deşi a mai jucat la acest nivel, Bianca a declarat că va avea emoţii la debutul în faţa publicului gorjean,  pentru că e o echipă nouă şi e primul meci acasă:  „Am fost susţinute din toate punctele de vedere şi nu aveam cum să nu jucăm bine, să nu ne mobilizăm şi să nu intrăm cu determinare pe teren. Ştim unde suntem, dar nu intrăm în meci cu ideea că suntem pe locul I, intrăm să jucăm şi, indiferent de rezultat,  trebuie să fim conectate la joc şi determinate.  Pentru mine vor fi ceva emoţii la primul joc acasă, pentru că suntem o echipă nouă şi e un meci acasă. Eu le ştiu pe adversare şi de anul trecut, dar fiecare echipă se înnoieşte cum s-a făcut şi la Târgu Jiu. Dar sper să facem un meci bun şi să intrăm bine din primul minut”.

În primele două etape, handbalistele de la Târgu Jiu au câştigat meciurile de la Târgovişte şi Râmnicu Vâlcea, iar victoriile în deplasare l-au luat prin surprindere şi pe antrenorul Liviu Andrieş, care are încredere în echipa pe care a format-o: „La început, când am debutat cu pregătirea, nu mă aşteptam la un start atât de bun, dar încet, încet, prin achiziţiile pe care le-am făcut, prin antrenamentele efectuate am reușit să câştigăm. Ţinând cont şi de ce adversare întâlneam şi văzând şi eu anul trecut aceste echipe, am început să cred că putem să facem rezultate bune. În primul rând ne-a interesat să putem să avem o evoluţie bună la meciuri şi să plecăm satisfăcuţi de ceea ce am făcut la fiecare joc”.

Meciul de handbal dintre echipa CSM Târgu Jiu şi ACS Szekelyudvarhelyi Noi Kezilabda Klub din Odorheiu Secuiesc va avea loc sâmbătă, cu începere  de la ora 13.30, la Sala Sporturilor din Târgu Jiu, unde intrarea va fi liberă.

Vizualizări: 868

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Sport:

Citește și: