Energeticianul se îndreaptă către Liga a 3-a

Lucrurile nu s-au îmbunătăţit la echipa din Petroşani nici după schimbarea antrenorului. Energeticianul se îndreaptă către Liga a 3-a după ce a ajuns la o serie incredibilă de 15 meciuri consecutive fără victorie.

Din cele 15 meciuri, 12 au avut loc în 2019, iar în ultimele trei antrenor a fost Viorel Tănase, fostul ”principal” din acte al FCSB în mandatul lui Nicolae Dică.  Cu Tănase pe bancă, echipa de la Petroşani a obţinut egaluri cu ACS Poli (1-1) şi UTA (2-2) şi o înfrângere cu Academica Clinceni (1-3).  

După prima înfrângere înregistrată cu el ca antrenor, cea din ultima etapă de la Clinceni, Viorel Tănase a spus că e mulţumit de jocul echipei în repriza a doua, când a dominat liderul şi că are încredere în salvarea de la retrogradare. ”Ne propusesem alt obiectiv în acest joc. Am început foarte prost prima repriză. În schimb, în repriza a doua am dominat liderul, din punctul meu de vedere. Mă declar mulţumit pentru repriza a doua. Ştiam că am în echipă foarte mulţi tineri, ştiam situaţia, mi-am asumat. Am crezut şi cred în continuare că ne putem salva, atâta timp cât mai sunt şanse matematice. Îmi dau încredere cele două jocuri pe care le-am disputat la Timişoara şi acasă cu UTA”, a spus Tănase în cadrul emisiunii ”Fotbal la matineu”, de la radio Sport Total.

Viorel Tănase crede  că echipa sa are urgent nevoie de o victorie deşi e greu de obţinut în condiţiile actuale când sunt mulţi jucători suspendaţi: „Avem nevoie de victorii, altfel ne afundăm şi devine din ce în ce mai greu să luăm puncte. Sper să o scoatem împreună la capăt, avem mulţi suspendaţi pentru meciul cu Snagov”. 

Cu 35 de puncte acumulate în 33 de etape, Energeticianul se situează pe locul 16, primul  retrogradabil, şi e la trei puncte în spatele echipei Pandurii, prima aflată deasupra liniei retrogradării.

În ultimele cinci etape rămase de disputat în acest sezon, echipa de la Petroşani mai are de disputat meciuri cu Sportul Snagov (locul 5), CS Baloteşti (locul 19), Pandurii (locul 15), Metaloglobus (locul 10) şi Chindia (locul 2).

Vizualizări: 1,014

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Sport:

Citește și: