Preomologarea stadionului pentru FCSB a fost amânată

Anunţată pentru data de 8 mai, vizita reprezentanţilor Federaţiei Române de Fotbal şi a celor ai echipei FCSB, la stadionul din Târgu Jiu, s-a amânat pentru vineri. Inspecţia era stabilită pentru a se stabili condiţiile pe care trebuie să le îndeplinească stadionul din Târgu Jiu pentru a fi omologat pentru meciuri europene.

Primarul Marcel Romanescu a fost cel care a anunţat că FCSB ar putea juca la Târgu Jiu meciurile din cupele europene şi tot el a fost anunţat că inspecţia stadionului se va amâna pentru că reprezentantul FRF responsabil cu omologarea stadionului nu era disponibil să vină la Târgu Jiu miercuri: „Vizita celor de la FCSB s-a amânat cu trei zile, vineri la ora 12 vor ajunge la Târgu Jiu, să meargă pe stadion cu reprezentanţii autorităţilor judeţene, mă refer ISU, Jandarmeria şi Poliţia Locală, să facă o preomologare pentru stadionul din Târgu Jiu. S-a amânat pentru că reprezentantul FRF nu se putea deplasa miercuri la Târgu Jiu şi tocmai aceasta era ideea, ca atunci când vin să fie toţi prezenţi la Târgu Jiu pentru a vedea care este stadiul în care se află lucrările de la stadionul de la Târgu Jiu”.  

Lucrările de la stadion au fost întârziate de ploile care au făcut zona impracticabilă, dar atunci când vremea a permis muncitorii au lucrat chiar şi în week-end.

Galerie foto



Vizualizări: 1,222

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Sport:

Citește și: