Ziarul Pandurul angajează redactori și reporteri. Căutăm oameni curioși să pună întrebări autorităților și personajelor interesante din societate, să scrie povești simple, dar de impact, oameni dornici să învețe o meserie în care fiecare zi e altfel. Cunoașterea Limbii Române este condiție esențială. 

Nu solicităm experiență anterioară în presă, ci doar dorința de a învăța și de a descoperi locul în care trăim. 

Dacă ești interesat să lucrezi alături de noi trimite un CV la redactia@pandurul.ro.

(închide)

Energia are lotul complet

Energia Rovinari a dat ultima lovitura pe piata transferurilor. L-a luat pe romanul de origine franceza, Brice Kabengele (Brais Cabenghele), un jucator de 29 de ani, campion al Romaniei cu Asesoft in 2010. Kabengele a facut furori anul trecut la Iasi iar acum intregeste lotul Energiei pentru noul sezon.

Energia are acum lotul complet pentru viitorul sezon! Vedetele Darby şi Troupe nu mai revin la Târgu Jiu dar sârbul Nikolic le-a găsit repede înlocuitori. Americanii Robert Gilles şi Brandon Fields sunt acum responsabili cu spectacolul la Târgu Jiu. Vor fi ajutaţi de alte noi achiziţii ca românul Guţoaia sau uriaşul ceh David Steffel. Ultima mutare făcută de Energia a fost realizată ieri. Preşedintele Dan Cumpănaşu a bătut palma cu Brice Kabengele (Brais Cabenghele), un super jucător ce promite să facă din Energia o echipă de temut! La 29 de ani Kabengele are dublă naţionalitate, română şi franceză şi a jucat sezonul trecut pentru Poli Iaşi. Deşi Iaşiul era o echipă fără pretenţii, Kabengele a reuşit o medie senzaţională de 18 puncte pe meci! Kabengele a mai jucat pentru Sibiu, Timişoara şi Asesoft, cu ultima reuşind să iasă campion în 2010. În aceste condiţii primul 5 al lui Slobodan Nikolic pentru sezonul următor va fi compus din Stefan Nikolic, Gilles, Fields, Mocanu şi Steffel iar de pe bancă vor veni jucători de valoare ca Kabengele sau Guţoaia.

Vizualizări: 147

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Sport:

Citește și: