Energia bate iar şi urcă pe locul 2

Echipa de baschet a Energiei merge din ce în ce mai bine. După 4 victorii la rând, elevii lui Nini au mai făcut o victimă, pe BC Timişoara. Bănăţenii nu au avut nicio şansă la Tg-Jiu în faţa unei săli pline. Energia a luat un avans de 10 puncte după primul sfert şi nu a mai cedat frâiele partidei. S-a terminat 93-78, rezultat care consfinţeşte a cincea victorie consecutivă pentru Darby şi compania, una din cele mai bune serii ale echipei în prima ligă. Darby a fost iarăşi cel mai bun marcator al meciului, cu 23 de puncte, fiind urmat de Troupe, Watson, Djapa sau ultimul sosit, bosniacul Jazvin. Eşecul dur creează disensiuni în tabăra bănăţenilor. „Din nou, am deschis meciul prost. Am fost conduși din prima până în ultima secundă și nu am prea avut șanse să-i ajungem din urmă. Este nevoie să analizăm atent situația, pentru că lucrurile nu mai pot continua așa!”, a spus nervos la final antrenorul celor de la Timişoara, Tudor Costescu. Nini în schimb era evident un tehnician fericit. „O victorie frumoasă, muncită, mă bucur că reuşim să ţinem cadenţa. Important e că menţinem un nivel bun al jocului şi că rămânem în lupta pentru play-off care nu s-a încheiat, ci care abia începe”. (C.P.)

2 – este locul ocupat de Energia după seria excelentă de 5 victorii la rând. Cu 14 puncte, gorjenii sunt depăşiţi doar de liderul CSM Oradea

Energia Rovinari – BC Timișoara          93-78 (23-13, 21-18, 22-23, 27-24)

Energia: Watson (14 puncte), Troupe (16), Darby (23), Jazvin (13), Kakaroudis (7), Djapa (12), Karpelesz (6), Aktaș (2). Antrenor: Florin Nini.

BC Timișoara: Jovanovic (7), Panic (16), Conley (11), Toth (2), Lăpuște (6), Johnson (19), Petrișor (6), Volkus (5), Radulovic (6). Antrenor: Tudor Costescu.

Eşec la handbal – echipa de handbal a Energiei a pierdut la limită duelul de la Turda cu Potaissa, scor 26-27, la pauză 14-14.

Vizualizări: 173

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Sport:

Citește și: