Energia dă patru jucători la loturile naţionale

Andries a ramas fara patru jucatori la antrenamente dar asta nu-l supara. Paius, Asoltanei, Apolzan si Mledenciu au fost convocati la loturile nationale si vor reveni luni la Tg Jiu. Exact la timp pentru a participa la turneul amical in care Energia se va duela cu Turda si doua echipe din liga secunda.

Handbaliştii sunt momentan într-o „vacanţă” prelungită de Paşte. Campionatul a fost întrerupt până spre finele lunii aprilie din cauza acţiunilor echipelor naţionale.

Se întorc la timp pentru Cupa Energia

Deşi Andrieş e nevoit să se descurce la antrenamente fără cei 4 jucători plecaţi, antrenorul vede partea plină a paharului. „E cam dificil de antrenat un lot restrâns, dar nu avem ce face. Ne bucurăm că avem patru jucători la loturile naţionale, un mare rezultat. Este vorba de Păiuş la lotul A, Asoltanei şi Apolzan la lotul B care vor participa la Trofeul Carpaţi la Oradea şi Mledenciu la lotul de tineret care are calificările pentru Campionatul European în Franţa la sfârşitul acestei săptămâni. Până la urmă ne interesează să joace toţi şi să capete experienţă”, spune antrenorul care a pregătit în această pauză şi un turneu amical la Tg Jiu. „Vom avea toată echipa la dispoziţie de luni. Miercuri şi joi avem un turneu de pregătire în compania campioanelor din Liga a 2-a şi Potaissa Turda. Este un turneu util pentru a pregăti ultimele cinci etape şi participarea la Cupa României”, spune Andrieş despre turneul la care vor lua parte Turda, CSM Bacău şi CSM Oradea.

„Pe final de sezon vrem să consolidăm locul 6. Asta ne poate da un drum mai uşor în Cupa României. Sperăm că vom reuşi ceea ce am reuşit şi anul trecut (n.r. finala Cupei şi calificare în Cupa Cupelor)”. Liviu Andrieş

Vizualizări: 133

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Sport:

Citește și: