Energia, demolată de moldoveni !

Energia a pierdut categoric meciul cu Ştiinţa Bacău de pe teren propriu, scor 24-34. Înfrângerea cu moldovenii lasă Energia pe locul 9 în clasament.

Băieţii lui Andrieş s-au ţinut bine de vicecampioni doar în prima repriză. După 14 la 14 la pauză, Energia s-a prăbuşit. Moldovenii au început să marcheze pe bandă rulantă, profitând de apatia gorjenilor. Diferenţa a căpătat repede proporţii spre nemulţumirea fanilor care au umplut sala. Băcăuanii s-au oprit la 34 la 24, una din cele mai severe înfrângeri ale Energiei pe teren propriu. „Diferenţa e mare, zece goluri, diferenţă ruşinoasă. Pe final băieţii mei erau cu moralul la pământ şi nu s-au mai mobilizat. Am ratat, am greşit mult la finalizare şi nu am mai avut luciditatea din prima parte. Nu trebuia să greşim, ei au alergat bine pe contraatac şi ne-au taxat”, a spus antrenorul Energiei, Liviu Andrieş. Tehnicianul oaspeţilor şi totodată selecţionerul echipei naţionale, Eliodor Voica, a fost fair play la adresa Energiei. „Ne aşteptam să fie un meci greu, dificil, Târgu-Jiul are o echipă ambiţioasă. Felicit Energia pentru prima repriză, echipa de aici are un potenţial bun şi sigur nu aceasta va fi ordinea la final în clasament.”

Preşedintele LPH e fan Şandru

Energia s-a făcut de râs sub ochii fostului mare handbalist român şi actual preşedinte al Ligii Profesioniste de Handbal, Alexandru Dedu. Acesta a lăudat însă proiectul gorjenilor. Lui Dedu i-a plăcut în mod special unul din jucătorii Energiei, în ciuda faptului că acesta a marcat doar un gol în meciul cu Bacău. „Experienţa Bacăului şi-a spus cuvântul, iar portarul a făcut diferenţa. Multe echipe vor avea viaţă grea aici, dacă nu toate. Îmi place Energia, cu excepţia Constanţei nu ştiu cine ar mai putea câştiga aici.  Sunt 2-3 jucători care au nevoie de timp şi care îmi plac. Îmi place foarte mult Şandru, are calitate, e tânăr, are incisivitate. Îi trebuie timp. Lucrurile la Energia îmi plac, e un loc propice pentru performanţă”, a declarat Dedu.

Meci baschet, Liga Naţională: Energia Rovinari – Timba Timişoara (sâmbătă, ora 19, Sala Sporturilor din Tg-Jiu)

Vizualizări: 117

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Sport:

Citește și: