Energia în căutarea punctelor obligatorii

O săptămână, trei meciuri, o victorie obligatorie. Acesta e obiectivul Energiei înaintea meciului de astăzi cu Timișoara. Gorjenii au pierdut în prima etapă la mare luptă cu Știința Bacău și nu-și fac iluzii pentru duelul de duminică de la Constanța. Astfel le-a mai rămas doar meciul cu bănățenii de pe teren propriu, în care un pas greșit ar costa foarte scump.

Contrar multor aşteptări, Energia nu s-a făcut de râs la Bacău în prima etapă. A pierdut la doar 3 goluri diferenţă şi asta îi dă speranţe lui Andrieş pentru meciul cu Timişoara de joi din Sala Sporturilor.

Dacă nici pe Timișoara, atunci pe cine -

Spre deosebire de Energia, Timişoara a zburdat în amicalele din vară, câştigând 10 din 11. În primul meci din sezon însă, bănăţenii au pierdut surprizător contra unei nou promovate, 24 la 25 acasă cu CSM Ploiești, şi vin acum la Târgu Jiu cu orgoliul rănit. ”Va fi un meci deosebit de dificil pentru că întâlnim o echipă care a pierdut în prima etapă pe propriul teren în faţa unei nou promovate şi va veni la Târgu Jiu pentru a-şi vinde foarte scump pielea. Noi vrem să începem cu o victorie campionatul pe teren propriu şi sperăm că vom menţine ritmul şi dorinţa de victorie pe care am avut-o şi la Bacău. Cred că vom reuşi să câştigăm acest joc. Faţă de meciurile de la turneul de la Târgu Jiu, în meciul de la Bacău echipa a arătat o altă faţă şi sperăm că vom menţine acea prestaţie. Dacă vom juca şi cu Timişoara cum am făcut-o la Bacău, nu cred că vom avea probleme, dar nu trebuie să ne culcăm pe o ureche, trebuie să ne gândim că poate fi un meci deosebit de dificil”, spune Andrieș care e bucuros că nu are niciun jucător cu probleme medicale.

Spectatorii nu se înghesuie la handbal

Ziua nepotrivită în care a fost programat meciul dar şi evoluţiile lamentabile ale Energiei de la turneul amical disputat recent de pe teren propriu, ar putea ţine spectatorii departe de sală. Antrenorul speră totuşi ca fanii să fie alături de echipă şi în momentele mai grele. ”Sper și rog publicul să vină pentru că avem nevoie de ei. Sper să fi uitat fața echipei de la meciurile de la Tg Jiu și cred că cei care au văzut meciul de la Bacău, și-au schimbat deja părerea despre noi. Am înțeles că lumea nu-și ia abonamente la handbal pentru că echipa e mult mai slabă ca anul trecut. Noi sperăm ca prin jocuri bune și rezultate să-i aducem la sală. Din păcate s-au vândut foarte puține...”, spune cu o ușoară mâhnire antrenorul Energiei.

18 – doar atâtea abonamente au vândut gorjenii pentru meciurile echipei de handbal din acest sezon (prețul mare, 100 de lei, a contribuit la această cifră foarte scăzută)

Vizualizări: 101

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Sport:

Citește și: