Energia, în căutarea unei noi victorii

Au prins gustul victoriei și nu se mai satură! Handbaliștii Energiei caută al patrulea succes consecutiv diseară de la 18.30 contra celor de la U Cluj. Meciul pare unul ușor pentru gorjeni, clujenii fiind departe de forța arătată în sezonul trecut. Andrieș speră ca fanii să revină alături de echipă.

Echipa lui Andrieș e o surpriză cât se poate de plăcută în acest start de sezon. Cu un buget mult mai mic ca în anii trecuți și părăsită de toate vedetele aduse de Vasile Stângă, Energia e pe locul 4 și ar putea prinde podiumul dacă învinge în această seară.

Clujul, un adversar aparent facil

Energia are toate şansele să bifeze o nouă victorie, a patra la rând, care i-ar putea duce pe podium. În sezonul trecut Universitatea Cluj era o echipă foarte puternică ce a pierdut la mustață un loc în Europa. Acum a mai rămas doar cu numele. Mulţi jucători au plecat în vară iar echipa e acum la retrogradare, cu doar o victorie din 6 meciuri. ”În mod normal ar trebui să-i batem dar ne așteaptă un meci greu. Întâlnim o echipă avidă de rezultate și puncte, noi venim după un parcurs bun iar problema este la mentalitatea noastră de români care ne cam culcăm pe o ureche după 3 succese consecutive. Eu sper ca băieții să înțeleagă asta, să se motiveze și să reușim o nouă victorie. Nu putem spune că suntem favoriți cerți dar plecăm cu prima șansă. Momentan șansele sunt de 60-40 la sută în favoarea noastră dar nu trebuie să ne umflăm să spune că deja l-am câștigat. Trebuie abordat cu atenție! Clasamentul arată bine, echipa din Târgu Jiu s-a obișnuit cu poziția asta, sper să ne îmbolnăvim de ea și să rămânem acolo”, a spus Andrieș care are toți jucătorii la dispoziție.

Se întorc fanii lângă echipă -

O problemă a Energiei în ultimele meciuri a fost numărul dezamăgitor de mic de spectatori. Obișnuiți să joace doar cu sala plină, Enache și colegii săi au avut parte de jumătate de sală goală la partidele cu Timișoara și Satu Mare. Rezultatele bune i-ar putea aduce înapoi. ”Ne-am dori foarte mult o sală plină pentru că avem un meci greu care trebuie câștigat. Avem nevoie și aportul spectatorilor și sper ca după ultimele rezultate, oamenii să revină și la handbal”, încheie antrenorul Energiei.

Vizualizări: 113

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Sport:

Citește și: