Energia Pandurii a câştigat primul turneu de verificare

Handbaliştii de la Energia Pandurii au revenit aseară de la Baia Mare victorioşi după primul turneu de meciuri amicale al acestei perioade. Gorjenii s-au impus în toate cele trei partide disputate la Baia Mare învingând formaţia gazdă Minaur dar şi divizionarele secunde Potaisa Turda şi KT Balmazujvaroşi dn Ungaria. Echipa va continua pregătirea la Târgu Jiu iar în weekendul viitor va lua parte la un alt turneu de verificare la Odorhei.

Liviu Andrieş a avut ocazia să îşi testeze sâmbătă şi duminică echipa în trei meciuri amicale. Chiar dacă adversarii nu au fost toţi de prima ligă şi nu destul de puternici, tehnicianul a apreciat că rezultatele muncii din perioada de pregătire fizică încep să se vadă. Acesta a fost de fapt şi principalul scop al acestui prim turneu, acela de a vedea dacă echipa e pusă la punct cu pregătirea fizică.

Jucătorii Energiei s-au impus la Baia Mare cu scorul de  31-30 în meciul cu gazdele de la Minaur, cu 32-31 în partida cu Potaisa Turda şi cu 36-29 în faţa ungurilor de la  KT Balmazujvaroşi.

La acest turneu Liviu Andrieş a avut la dispoziţie doar 12 jucători, dintre care trei portari. „Am fost 12 jucători şi a fost un turneu util pentru ei. Am pus accent mai mult pe verificarea pregătirii fizice. E prima etapă după pregătirea centralizată când jucăm meciuri de verificare şi cred că s-au descurcat bine mai ales că e prima dată pentru ei când joacă în această nouă formulă”, a concluzionat Andrieş ieri fiind mulţumit de pregătirea echipei dar recunoscând că mai sunt multe lucruri de pus la punct: „Sper să facă faţă cu bine şi acestei perioade de meciuri şi sper să nu se accidenteze. Per ansamblu sunt mulţumit de cum au răspuns la aceste meciuri dar mai e mult de lucru. Mai avem timp de pregătire şi vom vedea mai bine la următorul turneu ce mai e de făcut”.

Vizualizări: 96

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Sport:

Citește și: