Energia Pandurii începe azi adevăratul campionat

Meciurile dificile pentru Energia Pandurii încep abia astăzi când gorjenii vor juca la Cluj, cu Universitatea Transilvania. Meciul este programat de la ora 18:00, în sala Horea Demian  din Cluj, atât antrenorul Vasile Stângă cât şi preşedintele Gore Popescu fiind de acord cu faptul că meciurile dificile abia acum încep pentru echipa gorjeană.

Vasile Stângă apreciază că locul I ocupat de echipa sa acum este unul de conjunctură pentru că încă nu s-au disputat meciurile tari din campionat. „Nu cred că deranjează pe cineva faptul că suntem noi pe locul I. Oricum e o conjunctură pentru că abia acum încep meciurile grele. Meciul de la Cluj din deplasare va fi un joc adevărat”, a spus Stângă după ultimul meci acasă al gorjenilor, cel cu Dinamo Braşov, un meci tensionat la maxim dar la care evoluţia echipei care se afla în acel moment pe locul I a lăsat de dorit.

Printre jucătorii de care Stângă s-a declarat nemulţumit se numără Kukrika, Păiuş şi Criciotoiu, cu toţi aceştia tehnicianul purtând discuţii: „Trebuie să stau de vorbă cu Kukrika să văd ce se întâmplă cu el, nu mai are şut, nu mai are putere, nu mai are nimic. A intrat aşa într-o criză totală. Păiuş e la fel, parcă era absent, vorbeai cu el parcă vorbeai prin el cu cineva. Criciotoiu parcă avea baltă sub scaun, ce să mai spun, ăştia sunt jucătorii pe care îi am”. Tehnicianul Energiei se plânge de faptul că nu are încă linie de nouă metri şi joacă acolo cu Humberto şi cu Sandu Iacob care a jucat totuşi destul de bine acum. „Le-am explicat că trebuie să-şi vadă de treabă, să stea liniştiţi, cu puţină minte pot câştiga campionatul. Să se uite la Constanţa cum joacă. Nu ştiu dacă s-au speriat că sunt pe locul I sau ce o fi cu ei”, a mai spus Stângă care este îngrijorat de meciul cu U Cluj: „Pe mine mă preocupă mai mult Clujul decât cel cu Porto în acest moment. Pentru că cei de la Cluj au arătat o formă foarte bună şi am văzut-o şi în finala de turneul organizat la Târgu Jiu, la meciul cu UCM Reşiţa. Este cât se poate de clar că vom avea un meci greu dar sper să fie şi un arbitraj corect”.

Stângă a precizat că Energia merge la victorie la acest meci ca la toate partidele din acest sezon: „Noi mergem la victorie, nu avem altă opţiune. Pentru noi, trebuie să o recunoaştem, primează campionatul în acest moment. În Cupa EHF noi avem ca obiectiv să ajungem cât mai sus, dar vor veni echipe foarte puternice din Germania, Spania, Franţa, deci vom avea şanse din ce în ce mai mici. Pentru mine campionatul este pe primul loc.”       

Vizualizări: 81

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din :

Citește și: