Ziarul Pandurul angajează redactori și reporteri. Căutăm oameni curioși să pună întrebări autorităților și personajelor interesante din societate, să scrie povești simple, dar de impact, oameni dornici să învețe o meserie în care fiecare zi e altfel. Cunoașterea Limbii Române este condiție esențială. 

Nu solicităm experiență anterioară în presă, ci doar dorința de a învăța și de a descoperi locul în care trăim. 

Dacă ești interesat să lucrezi alături de noi trimite un CV la redactia@pandurul.ro.

(închide)

Energia Pandurii, victorie cu CSM Satu Mare


Energia Pandurii – CSM Satu Mare 34-31 (18-18)


Handbaliştii lui Vasile Stângă s-au impus în urmă cu o oră în meciul disputat la Târgu Jiu cu CSM Satu Mare. Energia a câştigat cu o diferenţă de trei goluri un meci în care a dat mari emoţii celor 800 de fani din tribune. Gorjenii au părut ceva mai obosiţi în prima parte a meciului în care oaspeţii au condus aproape permanent pe tabelă, Energie reuşind destul de des egalarea dar fără să preia conducerea. Scorul a fost 3-3 în minutul 5, 7-7 în minutul 10 10-10 în minutul 15 şi 14-13 în minutul 20. În minutl 25 oaspeţii s-au distanţat la două puncte, scor 17-15 dar până la finalul reprizei Energia a revenit, scorul fiind egal18-18.

După pauză Stângă şi-a certat elevii pentru această demobilizare care putea să-i coste punctele puse în joc iar în repriza a doua echipa a arătat o altă faţă, conducând din primele minute până la final. Scorul a fost 25-22 în minutul 40 şi 32-28 în minutul 50, pentru ca la final Energia să aibă un avantaj de trei goluri, scor 34-31, suporterii plecând împăcaţi acasă iar jucătorii urmând să aibă sărbători fericite de Paşte.

Vizualizări: 89

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Ultima ora:

Citește și: