Energia pierde iar acasă !

Energia n-a învăţat nimic din eşecul cu Craiova. Elevii lui Nikolic au pierdut din nou pe teren propriu, de data aceasta in fata celor de la U Mobitelco Cluj, scor 73 la 80. Nikolic e foarte supărat pe jucătorii săi pe care ii acuza ca se comporta ca nişte pistolari din vestul sălbatic!

Energia Rovinari – U Mobitelco Cluj 73-80 (pe sferturi: 25-23, 15-16, 15-22, 18-19), Sala Sporturilor, Târgu Jiu, spectatori: 650

Energia: Atanackovic, Gliga, Darby (31 puncte), Roșu, Bratoloveanu, Lăpuște (3), Steffel (10), Giles (8), Nikolic (9), Vujacic (12), Alionescu. Antrenor: Slobodan Nikolic.

U Mobitelco: Barnette (13 puncte), Nikolov (19), Baciu (8), Ross (9), Ghoerghe, Pop, Silvășan (15), Wright (5), Nakic (11), Lazăr, Pogăcean, Hallik. Antrenor: Niksa Bavcevic.

Au luat-o la vale !

Energia merge din rău în mai rău. După ce au pierdut acasă cu Craiova, gorjenii au comis-o din nou în faţa propriilor fani. Au luat bătaie şi de la U Mobitelco Cluj cu 73 la 80 după un meci în care oaspeţii s-au desprins pe final. Practic, Energia a capotat de la scorul de 66 la 67, când nu a mai reuşit să ţină pasul cu adversarii. Eşecul Energiei a trecut în plan secund evoluţia fabuloasă a lui Louis Darby. Americanul a marcat 31 de puncte, adică aproape cât toţi colegii săi la un loc!

Nikolic în Vestul Sălbătic !

Nikolic era foc şi pară pe jucători la final. Antrenorul sârb îi acuză pe aceştia că se comportă ca nişte pistolari în Vestul Sălbatic. „Nu înțeleg ce s-a întâmplat după meciul cu CSM. Aveam un scor bun, de 7-3, dar în ultimele două partide jucătorii mei nu au evoluat ca o echipă. Fiecare a jucat pentru el, fiecare s-a crezut mare jucător, fiecare s-a crezut șef... Au jucat ca într-un foarte bun Western, mă duc în luptă, îi împușc pe toți și mă întorc singur. Ca și la meciul cu Craiova am avut probleme în ofensivă. Am avut la pauză 40 de puncte marcate, iar în următoarele 18 minute am înscris doar 26...”, a declarat antrenorul Energiei.

Vizualizări: 159

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Sport:

Citește și: