Energia promite spectacol cu Dinamo !

Energia promite spectacol la ultimul meci din sezonul regulat. Darby si compania joaca pe teren propriu cu ultima clasata Dinamo intr-un meci in care se pune doar problema scorului. Dinamo e si adversarul pe care Energia îl va întâlni mai apoi in play-out.

Energia vrea să încheie spectaculos sezonul regulat. O victorie cu „lanterna roşie” Dinamo le-ar garanta elevilor lui Stroescu şi Lăpuşte locul 9 şi un parcurs scurt în play-out.

Vor să facă show !

Energia trebuie să îndeplinească o formalitate în meciul de astăzi de la ora 18 cu Dinamo. „Câinii roşii” sunt ciuca bătăilor în acest sezon, având doar o victorie în 29 de meciuri! O victorie cu Dinamo le-ar asigura lui Steffel şi compania locul 9. „Nu cred că o să avem probleme cu Dinamo. Chiar dacă a apărut o oarecare relaxare,  cred că ne vom impune lejer. În play-out vom juca tot cu Dinamo, va fi uşor şi vrem să facem şi spectacol. Băieţii şi-au dorit să terminăm campionatul pe locul 9, să terminăm mai repede şi să le fie mai uşor în play-out. După cum îi simt pe băieţi, s-a schimbat puţin atmosfera după plecarea domnului Nikolic, e puţin mai degajată şi asta a făcut diferenţa”, spune Stroescu. Antrenorul interimar mai spune că va folosi toţi jucătorii din lot în duelul din această seară.

„Am discutat cu antrenorul lui Dinamo, şi am ajuns la o înţelegere cu el să jucăm în play-out 3 meciuri la Târgu-Jiu. Pe datele de 9, 10 şi 11 aprilie.  E bine şi financiar, dar trebuie să fie de acord şi Federaţia.”  Radu Stroescu, antrenor interimar Energia

Vizualizări: 154

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Sport:

Citește și: