Energia se bate cu al doilea val de moldoveni

Moldovenii le dau coşmaruri handbaliştilor Energiei. Învinşi de Suceava chiar la Tg Jiu, Apolzan şi colegii sai primesc acum replica unei echipe şi mai puternice, Ştiinţa Bacău.  „Ei sunt favoriţi”, admite Andrieş înaintea meciului de vineri seara de la ora 18.

Handbaliştii lui Andrieş au picat testul Suceava, acum dau unul şi mai greu! Ştiinţa Bacău vine decisă la Tg Jiu să câştige şi să nu piardă contactul cu liderul HCM Constanţa.

Teama de cavalerii în negru

După scandalul cu arbitrii de la meciul cu Suceava, gorjenii se tem şi înaintea duelului cu Bacău, echipă aflată pe locul 2. „Nu e normal să-i trimită pe Pavel şi State, se putea evita această delegare”, a protestat şeful Gore Popescu. Cei doi fluieraşi au arbitrat şi meciul din tur de la Bacău, pierdut de Energia. „Bacăul e o echipă puternică, care s-a anunţat cu pretenţii de la început. Sunt pe locul doi, cu jucători cu valoare şi experienţă. Ţinând cont de ultimele două rezultate şi locul din clasament, Bacăul e favorită. Noi trebuie să ne ridicăm la nivelul lor şi să jucăm”, spune Andrieş care-l va arunca în luptă inclusiv pe Păiuş în tentativa de a stopa raidurile moldovenilor. Singurul incert rămâne Ilieş, care a suferit o entorsă la ultimul meci. Meciul va prilejui şi reîntâlnirea dintre jucătorii gorjeni şi Sandu Iacob, jucător care a plecat de la Energia în vară dar care a rămas în relaţii bune cu cei de la Tg Jiu.

Vizualizări: 131

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Sport:

Citește și: