Energia vrea să-şi ia revanşa în faţa suporterilor

Energia Rovinari revine pe teren propriu vineri seara, de la ora 19:00, urmând să joace acasă cu SCMU Craiova. Jocul nu va fi unul uşor pentru echipa lui Theo Evans, formaţia din Bănie fiind una care şi-a adus multe întăriri în pauza de iarnă şi are jucători de valoare în lot. Gorjenii par să fie în formă şi n-au fost afectaţi prea mult de ultimul eşec care a întrerupt seria de patru victorii consecutive. Evans a mulţumit în stilul său caracteristic, printr-un comunicat, fanilor care s-au deplasat cu echipa la Timişoara şi au încurajat jucătorii chiar dacă au pierdut acel meci.

Într-un comunicat transmis personal presei, antrenorul Energiei, Theo Evans,  ţine să mulţumească tuturor fanilor care au făcut deplasarea cu echipa la Timişoara: „Le mulţumesc personal celor care au mers la Timişoara pentru a încuraja echipa. Îmi pare rău că nu am reuşit să şi câştigăm acel meci dar vreau să spun că am fost mândru să fiu antrenorul Energiei în acea zi. Şi eu şi jucătorii ne-am simţit foarte bine chiar dacă am pierdut acest meci pentru că toţi fanii şi prietenii noştri de la Târgu Jiu au venit să ne încurajeze şi acolo. În numele echipei aş dori să le spun că avem cei mai buni fani din România!”

Spectacol de lumini la meciul cu Craiova

Tehnicianul echipei gorjene invită din nou fanii la un spectacol în tribune dar şi în pe parchetul sălii la meciul cu Craiova. Acesta le-a propus, într-un comunicat al energiafans, ca temă pentru meciul cu SCMU Craiova „Noaptea Luminilor”, urmând ca toţi cei prezenţi în sală să fie îmbrăcaţi cu haine cât mai strălucitoare şi să poarte asupra lor obiecte care strălucesc ori produc lumină, recomandând fanilor să folosească telefonul mobil, brichete sau chiar lanterne atunci când în sală se va stinge lumina pentru prezentarea echipelor. În ceea ce priveşte jocul cu oltenii din Bănie, Evans e conştient că nu va fi deloc uşor dar vrea neapărat victoria: „Ne dorim revanşa. Craiova are echipă bună, s-a văzut asta şi în prima parte a campionatului când au pierdut câteva jocuri la diferenţe mici, dar au şi bătut câteva echipe. Au jucători importanţi, Basset este un jucător periculos dacă îşi intră în joc. Dacă joacă bine cei de la Craiova este greu să îi învingi. Băieţii sunt conştienţi că adversarul este puternic, nu sunt ca cei de la Braşov care au pierdut mai toate meciurile. Craiova abia au pierdut în faţa celor de la Sibiu în ultimele minute, deci au echipă destul de puternică”.

Cei mai mulţi dintre jucătorii Energiei sunt în formă foarte bună acum, Evans având cuvinte de laudă pentru majoritatea acestora: „Cel mai bine am început să-l simt pe Trim că este mai în formă, joacă din ce în ce mai bine, dar într-o zi s-ar putea să fie mai bun Troupe, în altă zi Andrei, la fel mă aştept să joace altă dată şi Tyner, care evoluează din ce în ce mai bine. Pe parcursul campionatului va fi diferenţă de la meci la meci pentru fiecare dintre jucători.”

Din nou la All Stars Game

După ce anul trecut mai mulţi jucători de la Energia şi antrenorul Theo Evans au fost nominalizaţi pentru gala baschetului românesc All Stars Game, se pare că antrenorul gorjenilor va avea parte de o nouă nominalizare fiind în top la nominalizările de pe site-ul federaţiei de baschet. „Pentru mine ar fi o onoare să fiu nominalizat al doilea an consecutiv la titlul de cel mai bun antrenor pentru a reprezenta echipa Vestului la All Stars Game. Îi apreciez pe fanii care votează pentru mine, dar în altă ordine de idei, Federaţia are decizia finală pentru că ea va stabili în proporţie de 50% cine va fi antrenorul în cauză. Iar dacă Federaţia mă va alege voi merge cu cea mai mare plăcere să antrenez echipa Vestului”, a precizat Evans.

Vizualizări: 89

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Sport:

Citește și: