Eric a aflat ce înseamnă “mândria de a fi pandur”!

Patru trofee a acumulat Eric după mai puţin de un an alături de Pandurii. După o perioadă de acomodare în returul sezonului trecut, Eric a ajuns numărul 1 la Pandurii şi evoluţiile sale bune din acest sezon au fost deja recompensate cu patru trofee.

Cotidianul Gazeta Sporturilor i-a acordat ieri lui Eric un alt trofeu care se alătură celor trei deja acumulate. Cititorii ziarului l-au desemnat pe Eric, în ancheta iniţiată de GSP, cel mai bun jucător străin din Liga I în 2013. Pe lângă acesta, Eric a mai prezentat ieri în faţa presei şi celelalte trei trofee: pentru cel mai bun jucător din lunile septembrie şi octombrie şi pentru stranierul anului acordat la Gala Fotbalului Românesc.

Eric poate fi considerat cel mai iubit jucător de la Pandurii, nu numai din acest sezon, ci din toate sezoanele pe care echipa gorjeană le-a jucat în Liga I. Trecând dincolo de ceea ce face pe teren, brazilianul are acelaşi succes şi în afara acestuia. După meciuri sau pe stradă, când îşi duce fiul la grădiniţă ori îl plimbă prin centrul oraşului, Eric este recunoscut de suporteri şi se opreşte să discute cu fiecare.

“N-aş fi câştigat aceste trofee fără echipă, toate aparţin întregii echipe şi faptul că mi-au fost acordate mie a fost datorat unor mici detalii. Fără colegii mei nu aş fi câştigat nimic”, a spus cu modestie Eric, care recunoaşte că a ajuns la o echipă mai mare decât se aştepta şi este mândru că a devenit pandur: “Mă gândeam mereu să mă transfer la o echipă mare şi când am ajuns la Pandurii mi-am dat seama că am ajuns la o echipă mare. Chiar dacă acum câţiva ani Pandurii au avut probleme în campionat, au revenit şi acum sunt vicecampionii României şi au jucat în Cupa UEFA şi mă bucur că fac parte din istoria acestei echipe. Mulţumesc domnilor Condescu, Pustai şi Pîrvulescu, care au avut încredere în mine când poate mulţi credeau că nu voi mai fi fotbalistul care am fost”. (A.A.)

Vizualizări: 191

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Sport:

Citește și: