Eric, dorit de Hapoel Tel Aviv

Jocul bun al brazilianului Eric de Oliveira nu a trecut neobservat. Mijlocaşul are parte de un start fulminant de sezon după transferul la Pandurii, cu 4 goluri şi 6 pase de gol în 11 meciuri. Cel mai mare interes pentru Eric vine de la fosta adversară a pandurilor din Europa League, Hapoel Tel Aviv. Fanii lui Hapoel i-au trimis mesaje de dragoste lui Eric şi au făcut lobby pe lângă conducere ca să-l aducă pe brazilianul ce i-a vrăjit în meciul retur de la Tel Aviv, meci câştigat de panduri cu 2-1. Hapoel vrea să le facă se pare pe plac fanilor şi a trimis o ofertă de 500 de mii de euro. „Nu m-am gândit la plecarea lui Eric la Hapoel Tel Aviv, dar dacă ne vom califica în grupele Europa League, este posibil orice. Ofertă scrisă nu există de niciunde. Acum nu dorim să îi dăm drumul lui Eric, dar de la anul discutăm. Deocamdată ne oprim cu achiziţiile de jucători. Poate dacă ajungem în grupe şi găsim atacantul căutat de Pustai, mai discutăm”, a declarat Marin Condescu.

Brazilianul nu ar spune nu unui transfer în Israel. “Ştiu că există o ofertă, dar acum depinde doar de club. Eu mi-aş dori să joc acolo. E un club mare, care evoluează an de an în Champions League sau Europa League. Mi s-a spus că sunt şi condiţii foarte bune. Le mulţumesc suporterilor lui Hapoel pentru sprijin. Mi-ar plăcea să joc pentru ei”, a declarat Eric. Se pare că Pandurii ar fi dispuşi să-l dea pe Eric, dar numai din iarnă şi pe cel puţin 700-800 de mii de euro.

500 – de mii de euro a plătit Pandurii pentru Eric şi Breeveld, ambii transferaţi în această vară de la Mediaş. Se pare că Gaz Metan mai deţine şi o clauză de 25% dintr-un viitor transfer al celor doi

Vizualizări: 168

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Sport:

Citește și: