Escală la Chiajna

Între două meciuri în Europa League cu Braga, Pandurii fac escală duminică la Chiajna pentru partida cu Concordia. Echipa lui Ionuţ Chirilă pare pe val după 3-0 la Cluj cu Universitatea, aşa că poate pune probleme serioase gorjenilor. Pustai are de gând să menajeze o parte din titulari pentru returul de joi din Portugalia.

Concordia Chiajna – Pandurii, Stadion „Concordia” din Chiajna, duminică ora 19:00, în direct pe Dolce Sport

Chiajna: Râmnicieanu – Creţu, Melinte, Leca, Bucurică – Neagu, Ispir, Purece, Roşu – Zaharia, Onduku. Antrenor: Ionuţ Chirilă

Pandurii: Lazar – Pleaşcă, Erico da Silva, Rada, Bohale – Anton, Cristea – Buleică, Eric, Brata – Adrovic. Antrenor: Cristi Pustai

După duelul dur cu Braga de aseară, pandurii lui Pustai merg la Chiajna cu scopul de a se repune pe picioare în Liga 1. Adică în competiţia în care au deja două eşecuri consecutive, eşecuri ce i-au dus la mijlocul clasamentului.

Zbor direct la Chiajna

Pandurii au rămas aseară la Cluj după meciul cu portughezii de la Braga, iar astăzi vor decola direct spre Bucureşti. Obosiţi după nenumăratele drumuri cu autocarul, gorjenii au ales calea aerului şi vor parcurge distanţa Cluj-Bucureşti în numai 40 de minute. Totul cu scopul de menţine jucătorii cât mai „fresh” pentru meciul de duminică de la Chiajna. Deşi toată atenţia e focalizată pe calificarea în grupele Europa League, gorjenii nu vor să lase de izbelişte nici competiţia internă. Mai ales că vin după două înfrângeri consecutive, cu Ceahlăul şi Astra, înfrângeri ce i-au coborât pe locul 9. După meciul de duminică, oamenii lui Pustai vor reveni la Tg-Jiu iar apoi vor decola spre Braga din Craiova. Antrenorul pandurilor speră să repete scenariul de la meciul cu Oţelul. Atunci elevii săi au câştigat partida programată între cele două manşe cu Hapoel Tel Aviv.

Ilfovenii sunt pe val

Chiajna e o echipă atipică. A aflat târziu că va juca în Liga 1 după ce pierduse iniţial barajul cu Rapid, una din cele mai stupide invenţii ale oamenilor care conduc fotbalul românesc. După două etape, ilfovenii au primit marea veste, dar au amânat în ultimul moment partida cu Steaua pe motiv că nu erau pregătiţi. Primul meci oficial al noii trupe a lui Ionuţ Chirilă a fost abia în etapa a patra, o victorie la limită, 1-0 acasă cu nou promovata, Corona Braşov. După acest succes a urmat o victorie senzaţională pe „Cluj Arena”, 3-0 cu „şepcile roşii” ale lui Ionel Ganea aşa că putem spune că Chiajna e pe val. Practic cu 6 puncte din numai 2 meciuri, ilfovenii sunt chiar în spatele pandurilor în clasament, în ciuda faptului că trupa lui Pustai a disputat deja 5 partide! Sistemul defensiv gândit de Chirilă e unul beton până acum, Chiajna având zero în dreptul golurilor încasate. Atacul e condus de Onduku, un african care capătă celebritate după ce Chirilă a spus că a vorbit despre el cu Wenger de la Arsenal şi că e dorit cu insistenţă de Lucescu la Doneţk.

Vizualizări: 172

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Sport:

Citește și: