Eşec în meciul restanţă pentru echipa lui Stoican

ACS Viitorul Târgu Jiu a pierdut miercuri meciul restanţă cu SCM Gloria Buzău. Echipa lui Flavius Stoican a condus în meciul de la Buzău dar a fost învinsă după ce gazdele au marcat de două ori.

SCM Gloria Buzău s-a impus cu 2-1, pe teren propriu, în meciul restanță din etapa a 9-a a Ligii 2 cu Viitorul Târgu Jiu. Gorjenii au cedat pe terenul Gloriei Buzău deși au deschis rapid scorul.  Darius Buia (4) a înscris pentru Viitorul Târgu Jiu cu un șut din marginea careului sub transversala lui Rareș Șerban. Ludușan (9) a mai avut un șut pe poartă, prins în doi timpi de Șerban, pentru ca apoi jucătorii lui Ilie Stan să preseze și să reușească egalarea prin Cristian Ciobanu (21), cu o lovitură de cap din 6 metri lângă bara din stânga lui Denis Rusu, după o centrare din stânga a lui Pațurcă.

La scurt timp, Tucaliuc (25) putea să-și aducă echipa în avantaj dacă nu lufta la o minge primită la 10 metri central, dar și Nedelea a fost aproape să înscrie, cu noroc însă, după ce un balon reluat cu capul de Ioniță l-a lovit în spate, însă mingea a șters bara din stânga și s-a dus pe lângă. Același Nedelea (33) a insistat la o pasă în careu a lui Pațurcă și a fost faultat de Lixandru, fază la care arbitrul a dictat penalty. Cosmin Tucaliuc (36) l-a învins fără probleme pe Denis Rusu și Gloria prelua conducerea meritat, la cum s-a jucat. Şi chiar mai putea înscrie prin Chică-Roșă (39) sau Pațurcă (41), însă la vestiare se putea intra totuși la egalitate, dacă Șerban n-ar fi respins în transversală reluarea cu capul a lui Ludușan din 7 metri.

Partea secundă a jocului a fost una mult mai modestă, fragmentată de nouă schimbări efectuate în această perioadă. Ocaziile au fost puține și i-a avut în prim-plan tot pe buzoieni, în ciuda încercării disperate a oaspeților de a egala. Nedelea (80) nu l-a putut învinge pe Rusu din 10 metri, Ioniță (81) a reluat cu capul dintr-un metru peste transversală, iar Stoica (90+2) a șutat plasat din marginea careului, însă portarul a parat salvator pe lângă bara din dreapta.

ACS Viitorul rămâne cu 10 puncte în clasament și se află pe poziția a 15-a iar etapa viitoare joacă la București, cu a doua clasată, Metaloglobus.

Vizualizări: 505

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Sport:

Citește și: