Liga 3, sufocată de meciuri reprogramate din cauza COVID-19

Meciurile din Liga 3 se dispută mai nou pe parcursul întregii săptămâni. Din cauza infectărilor de la nivelul eşalonului trei FRF a ajuns să reprogrameze zeci de meciuri din această ligă, chiar şi gorjenii de la Gilortul având de disputat un meci restanţă.

Doar săptămâna aceasta la nivelul Ligii trei s-au disputat marţi patru meciuri restanţă şi alte nouă restanțe sunt programate miercuri. Mai grav e că s-a ajuns ca unele meciuri să nu se poată disputa nici la reprogramare.

În această săptămână, miercuri, de la ora 14:00, sunt programate să se joace alte două meciuri restante din etapa a 6-a, cât și șapte partide din etapa a 7-a, în timp ce partida Luceafărul Oradea – CSM Satu Mare (Seria 10) nu se desfășoară nici la reprogramare.

Alte nu mai puțin de 11 de meciuri mai sunt restante în acest sezon de Liga 3, în etapele 7 și 8, şi vor fi şi acestea reprogramate. Este vorba de meciurile CS Ocna Mureş – Unirea Dej (Seria 9, etapa 7), Viitorul Ianca – CSM Focşani (Seria 2, etapa 8), Gloria Albeşti – Mostiştea Ulmu (Seria 3, etapa 8), Dinamo 2 – Metalul Buzău (Seria 4, etapa 8), AFC Astra 2 – KSE Târgu Secuiesc, Olimpic Cetate Râşnov – AFC Odorheiu Secuiesc (ambele din Seria 5, etapa 8), Academica Clinceni 2 – ACSO Filiaşi (Seria 6, etapa 8), Flacăra Horezu – FC Hermannstadt 2, CSM Jiul Petroşani – Gilortul Târgu Cărbuneşti (ambele din Seria 7, etapa 8), Progresul Pecica – Crişul Chişineu Criş (Seria 8, etapa 8) și CSM Satu Mare – SCM Zalău (Seria 10, etapa 8).

Gilortul Târgu Cărbuneşti a disputat deja un meci restanţă dar mai are de jucat restanţa cu Jiul Petroşani, din etapa precedentă, când gorjenii nu s-au deplasat la Petroşani din cauza cazurilor de infectare de la Jiul.

Vizualizări: 388

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Sport:

Citește și: