CSM Târgu Jiu mai are doar un jucător infectat

CSM Târgu Jiu a primit veşti bune după ultima testare pentru coronavirus. Nici un alt jucător din lot nu a fost infectat iar dintre cei depistaţi la ultima testare doar unul mai are încă acest virus, asta deşi au trecut 14 zile de la depistarea infecţiei.

CSM Târgu Jiu pregăteşte meciurile de la turneul Grupei C din Cupa României care vor avea loc în perioada 10-13 noiembrie, la Sala Transilvania din Sibiu. Turneul fusese programat anterior dar s-a amânat din cauza a numeroase cazuri de coronavirus apărute la echipele participante. Amânarea l-a supărat şi pe antrenorul gorjenilor care nu mai poate vorbi acum de forma sportivă de competiţie, după ce echipa sa a stat şi o perioadă în izolare. „Din păcate aceasta amânare a anulat cam tot programul de pregătire gândit până acum. Nu mai putem vorbi de forma sportivă atinsă la un moment dat cu aceste modificări în ceea ce privește sistemul competițional. Şi cu cât se va decala startul sezonului, cu atât se va comprima mai mult campionatul. Urmează apoi și fereastra FIBA pentru calificările echipelor naționale, unde cu siguranță campionatul va fi întrerupt”, a constatat antrenorul Claudiu Alionescu care a precizat că aceste amânări i-au afectat prishic jucătorii: „Este adevărat, pe jucătorii i-am simțit un pic căzuți din punct de vedere psihic. Pe undeva este și normal, aveau un tonus foarte bun când ne pregăteam să jucăm în Cupa României. O să încercăm să ne regăsim ritmul”.

Baschetbaliștii așteaptă acum cu nerăbdare să înceapă competițiile după ce Federația Română de Baschet a decis și suspendarea turneului 1 din cadrul Ligii Naționale de Baschet Masculin, programat inițial în perioada 30 octombrie-2 noiembrie.

Vizualizări: 253

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Sport:

Citește și: