Liderul Ligii 2, împiedicat de penultima clasată

FCU Craiova a făcut un pas greşit pe teren propriu şi a ratat ocazia de a se distanţa în fruntea Ligii 2. Oltenii au fost încurcaţi la Severin de Aerostar Bacău, una dintre ultimele clasate care avea înaintea acestui meci tot atâtea puncte cât şi Pandurii.

FCU Craiova părea să aibă o misiune uşoară în fața penultimei clasate a Ligii 2, Aerostar Bacău, și să obțină o victorie care să o distanțeze la patru puncte de următoarele două clasate, Metaloglobus și ASU Poli, ambele venite după ce au pierdut puncte în această etapă a 10-a a Ligii 2. Pe teren însă realitatea a fost alta, pentru că echipa condusă de gorjeanul Dan Vasilică a avut poate cea mai modestă evoluție a sa din acest sezon şi a obţinut doar o remiză, scor 0-0.

În prima repriză, pe fondul unui joc dominat de olteni și cu moldovenii așteptând greșeli pentru a contraataca, cea mai mare ocazie i-a aparținut lui Răducanu, care cu o reluare cu capul din 6 metri a trimis milimetric peste transversală. Și în partea secundă ocaziile au fost rare, jocul a decurs în același mod, iar Răducanu a rămas principalul pericol la poarta adversă. Nu l-a putut învinge pe Cebotari cu o reluare din marginea careului, însă și când a trimis pe lângă portarul Chirilă a scos de pe linie. Același portar basarabean a mai salvat încă o dată din fața lui Răducanu, la o reluare a acestuia cu capul tot din marginea careului mic.

Meciul s-a încheiat cu scorul de  0-0, iar FCU Craiova a pierdut primele puncte pe teren propriu după ce în precedentele patru jocuri a trecut de Ripensia (4-1), Dunărea Călărași (2-1), CSM Slatina (2-1) și Rapid (5-0).

Cu 21 de puncte, FCU Craiova se menține pe locul 1 în Liga 2 și se distanțează la doar două puncte de următoarele clasate, Metaloglobus și ASU Poli, deși putea să o facă la patru puncte dacă ar fi câștigat.

Vizualizări: 725

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Sport:

Citește și: