Pandurii a învins din nou Covid-ul

Pentru a doua oară în acest sezon, jucătorii de la Pandurii au trecut cu bine de testele pentru depistarea COVID-19, după ce au avut câte un jucător infectat. Echipa a reluat antrenamentele în formulă completă de miercuri şi pregăteşte meciul din week-end cu Dunărea Călăraşi.

Pandurii Târgu Jiu a primit veşti bune după ce a efectuat noi teste, nici un jucător din lot nu este infectat, cu excepţia celui depistat deja la testele anterioare, care va fi izolat pentru 14 zile, conform regulamentelor în vigoare. Regulamente care nu sunt însă respectate de toate echipele, pentru că la Pandurii cel puţin, jucătorii infectaţi trebuie să rămână izolaţi pentru 14 zile, aşa cum s-a întâmplat şi la testarea din prima etapă, şi cum se va întâmpla şi jucătorul depistat infectat săptămâna trecută. Asta în timp ce alte formaţii trimit jucătorii pe teren înainte de scurgerea acestei perioade în care virusul poate fi răspândit, cu permisiunea DSP-urilor.

Gorjenii au avut emoţii să nu se fi infectat şi alţi jucători, mai ales că cealaltă echipă care foloseşte terenul de antrenament al celor de la Pandurii, ACS Viitorul, a avut nouă jucători infectaţi anterior. „De când am efectuat testele am stat ca pe ghimpi, până dimineaţa, când am primit rezultatele. Şi s-a confirmat că a fost doar un caz întâmplător restul jucătorilor fiind negativi. Astfel că putem să ne desfăşurăm în continuare activitatea competiţională”, a spus directorul sportiv al pandurilor, Camilian Floroiu.

Pandurii nu a putut să facă deplasarea la Miercurea Ciuc din cauza depistării unui jucător infectat, partida cu FK Csikszereda fiind amânată.

Andrei Dobre a fost singurul fotbalist depistat pozitiv la testarea de săptămâna trecută, fiind posibil ca acesta să se fi infectat la antrenamente sau la meciuri, pentru că jucătorii de la Pandurii sunt continuu în cantonament în clădirea Centrului de Copii şi Juniori al clubului.

Vizualizări: 558

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Sport:

Citește și: