Eşec pentru ACS Viitorul în meciul cu U Cluj

ACS Viitorul Pandurii a pierdut meciul din etapa a doua în faţa clujenilor de la Universitatea la scor de neprezentare 3-0 pentru gazde, în jocul  care s-a disputat pe stadionul din Târgu Mureş. În cel de-al doilea meci al zilei de duminică din Liga 2, FC Argeș s-a impus în deplasarea de la Sportul Snagov, scor 3-0, după un hat-trick reușit de către fostul pandur Andrei Blejdea.

Universitatea Cluj a câștigat la scor de neprezentare, în fața echipei ACS Viitorul Pandurii Târgu Jiu, fosta Energeticianul. Partida s-a jucat pe stadionul “Trans-Sil”, din Târgu Mureş, din cauza lucrărilor la gazonul de pe Cluj Arena, afectat după marele festival Untold, dar şi cu porţile închise spectatorilor, ca urmare a unei sancţiuni dictate de Comisia de Disciplină din cadrul Federaţiei Române de Fotbal. Clujenii lui Cristi Dulca au strâns rândurile după eşecul din prima etapă din Valea Domanului (0-2 cu CSM Reşiţa) şi nu au luat în calcul decât varianta unui succes în faţa formaţiei care încheia prima sub linie sezonul trecut, atunci sub numele Energeticianul. Gazdele de la Cluj s-au impus cu 3-0 graţie dublei lui Alex Pop şi reuşitei lui Dorin Goga. Primul gol al lui Alex Pop, care a marcat cu un şut expediat de la centrul terenului, a fost unul de excepţie pentru jucătorul de doar 19 ani.  Puştiul transferat de "U" în această vară a urcat spre jumătatea adversă, a observat că portarul advers este ieşit din poartă, iar imediat după ce a trecut de linia de centru a ales să şuteze. Mingea şutată de Pop a prins o traiectorie perfectă, iar portarul advers n-a reuşit decât să împingă balonul în bara transversală iar mingea a căzut apoi în poartă.

După alte cinci minute, Pop a reuşit dubla. La al doilea gol, mijlocaşul ofensiv a reluat din apropiere, din interiorul careului advers. Scorul final de 3-0 a fost stabilit de Dorin Goga.

ACS Viitorul continuă să bulverseze site-urile de pariuri care o denumesc în consinuare ACS Şirineasa iar site-ul liga2prosport.ro includea duminică în clasament două echipe care de fapt reprezintă acelaşi club, Luceafărul Oradea şi ACS Viitorul. 

              Rezultate etapa a 2-a a Ligii 2:

Farul Constanţa - Dunărea Călăraşi     1-0

FK Csikszereda - Metaloglobus Bucureşti     3-0

Ripensia Timişoara - SCM Gloria Buzău     1-2

CS Mioveni - CSM Reşiţa     1-1

Pandurii Târgu Jiu - ASU Politehnica Timişoara     0-3

Daco-Getica Bucureşti - Turris Oltul Turnu Măgurele     0-3

Rapid - Concordia Chiajna     3-2

Sportul Snagov - Campionii FC Argeş    0-3

Universitatea Cluj - Viitorul Pandurii Târgu Jiu    3-0

Luni, 12 august, ora 18:00

Petrolul Ploieşti - UTA Arad    

Galerie foto


Vizualizări: 418

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Sport:

Citește și: