Probleme de lot la ASU Politehnica şi teamă de „sintetic”

Adversarul pandurilor din primul meci disputat pe terenul de la Târgu Jiu în noul sezon are probleme de lot serioase. ASU Politehnica  are deja jucători accidentați și suspendați după prima etapă, iar vizele fotbaliștilor veniţi din Republica Moldova nu sunt nici ele rezolvate. În plus timişorenii se tem de suprafaţa sintetică a terenului de la Târgu Jiu.

Politehnica se confruntă că câteva probleme înaintea meciului de sâmbătă cu Pandurii. Chiar dacă au fost legitimați în ultimul moment Motreanu și Vidrăsan, nu pot fi folosiţi la acest meci Mera, care este suspendat, dar nici Schieb și Vasile, ambii accidentaţi. Lotul e redus numeric şi pentru că jucătorii moldoveni Zabun și Tîmbur nu au încă vizele necesare pentru a evolua în acest meci.

Timişorenii au în lot şi un fost junior de la Pandurii şi fost component al echipei a doua Pandurii 2 în 2015, Sabin Lupu. Acesta a precizat că și-a depășit problemele care i-au afectat forma în partidele amicale şi este apt de joc.

Fotbalistul a jucat la Pandurii în trecut și știe că gorjenii abordează cu ambiție orice meci: ”Au trecut foarte mulți ani de când am fost acolo. Eu am prins echipa în Liga I, acum sunt mai mult copii acolo. Știu cum se gândește acolo, vor să ajungă cât mai sus, chiar dacă au probleme financiare. Va fi un meci greu, pentru că sunt jucători tineri, dar ne ducem cu gândul la cele trei puncte. Ne va fi greu, pentru că ei sunt obișnuiți cu sinteticul, dar dacă vrem să luăm cele trei puncte, va trebui să ne obișnuim cu acest lucru”. Timişoreanul Rareș Murariu a vorbit și el înaintea meciului cu Pandurii despre importanța unei victorii pentru a face uitat eşecul cu Mioveni din prima etapă: ”Așteptările sunt mari deoarece vrem să arătăm mult mai bine ca sezonul trecut. Până la urmă, suntem Politehnica Timișoara și așa vom lua fiecare meci, îl vom trata pentru a câștiga. Sâmbătă ne așteaptă un meci foarte greu prin prisma a ceea ce s-a întâmplat week-endul trecut și trebuie să aducem cele trei puncte”.

ASU Politehnica a avut un debut cu stângul în noul sezon, fiind învinsă acasă în prima etapă de CS Mioveni.

Vizualizări: 473

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Sport:

Citește și: