Pandurii, cu gândul la victorie cu ASU Politehnica

Jucătorii pandurilor sunt mobilizaţi pentru a obţine cele trei puncte la prima partidă susţinută pe teren propriu în noul sezon. Robert Bratu şi Patrick Popescu s-au arătat oprimişti la conferinţa de presă a clubului târgujian care a precedat meciul de sâmbătă cu Politehnica Timişoara.

Fundaşul Robert Bratu este unul dintre jucătorii mai experimentaţi din lotul gorjenilor de la Pandurii, chiar dacă şi el se înscrie în media de vârstă a echipei de doar 21 de ani. Jucătorul care a evoluat şi sezonul trecut pentru Pandurii este optimist şi convins că echipa sa este capabilă de victorie în acest meci: „De la partida cu Timişoara ne dorim să luăm toate cele trei puncte, ştim că suntem în stare să facem asta şi o să dăm tot ce putem pe teren pentru a realiza acest lucru. Eu cred că puteam câştiga şi etapa trecută, pentru că am jucat de la egal la egal o repriză, am avut şi ocazii, dar după cartonaşul roşu a fost mult mai greu să menţinem echilibrul”.

Clujeanul Patrick Popescu este printre fotbaliştii mai maturi din echipa lui Bogoi, deşi are doar 22 de ani, şi s-a dovedit deseori şi sezonul trecut soluţia salvatoare pentru echipă. „Avem o oportunitate bună să obţinem cele trei puncte, va fi un meci greu, dar suntem pregătiţi, suntem optimişti, iar cu o atitudine bună vom şi reuşi acest lucru. Am făcut o pregătire foarte bună, poate meciul trecut nu s-a văzut, am jucat cu un om în minus şi pentru fiecare post efortul s-a dublat. Trebuie să fim mobilizaţi şi pregătiţi pentru orice”, şi-a mobilizat Popescu colegii pentru a obţine prima victorie a sezonului.

Acesta nu a ezitat să îi mobilizeze şi pe suporteri cu un mesaj special, pentru a le fi alături la meciul cu ASU Politehnica: „Sper ca suporterii să vină să ne susţină în număr cât mai mare la acest meci, avem nevoie de ei pentru că suntem într-o situaţie foarte grea şi orcie ajutor sau impuls de la ei este binevenit”.

Partida dintre Pandurii şi Politehnica Timişoara se dispută sâmbătă, de la ora 11:00, pe terenul sintetic de la Târgu Jiu.

Vizualizări: 769

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Sport:

Citește și: