Gilortul Cărbunești, în Seria IV, alături de FCU Craiova

Gilortul Târgu Cărbunești a aflat azi componența seriei în care va evolua în noul sezon de Liga 3. Gorjenii vor evolua în seria de sud- vest, alături de echipele din Hunedoara, Timișoara, și Vâlcea, dar și alături de echipa lui Adrian Mititelu, FCU Craiova.

 Comitetul de Urgență al Federației Române de Fotbal a aprobat, astăzi, componența celor 5 serii din Liga a III-a, sezonul 2019-2020.

Gilortul Târgu Cărbunești face parte din seria a IV-a alături de următoarele formații: FCU Craiova 1948 SA, ACS Flacăra Horezu, CS Viitorul Dăești, LPS Cetate Deva, CS Hunedoara, AFC Metalurgistul Cugir 1939, CSC Ghiroda și Giarmata Vii, ACS Poli Timișoara, ACS Dumbrăvița, AS Fortuna Becicherecu Mic, CS Șoimii Lipova, CS Gloria Lunca-Teuz Cermei, CS Național Sebiș, CS Crișul Chișineu Criș, ACS Progresul Pecica. Interesant este faptul că nu toate echipele din Dolj au fost repartizate în această serie, pentru că satelitul Universității Craiova, ACSO Filiași și Tractorul Cetate vor juca în Seria a III-a, cu echipe din Teleorman, Târgoviște, Giurgiu sau Ilfov.

COMPONENŢA SERIILOR DIN LIGA 3 POATE FI VĂZUTĂ AICI:

Luni, 12 august, va avea loc întâlnirea reprezentanților echipelor nou promovate în Liga a III-a cu președintele FRF, Răzvan Burleanu, iar începând cu ora 15:00, în sala „Nicolae Dobrin”, va avea loc tragerea la sorți a programului competițional.

Vizualizări: 1,669

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Sport:

Citește și: