Gilortul Cărbunești, amical cu Universitatea Craiova II

Gilortul Târgu Cărbuneşti continuă pregărirea pentru noul sezon de Liga 3 la Cărbuneşti, acolo unde în acest week-end va fi programat un nou meci de verificare. Adversarul va fi unul destul de puternic, echipa satelit a Universităţii Craiova care evoluează tot în cea de-a treia divizie, dar a fost repartizată în altă serie decât gorjenii.

Startul în Liga 3 se apropie, iar gorjenii de la Gilortul se pregătesc intens pentru a putea face faţă la acest nivel, întărind echipa şi susţinând jocuri amicale. După jocul de la finalul săptămânii trecute cu Jiul Rovinari, în care echipa lui Tavi Iordache s-a impus cu scorul de 2-1, sâmbătă campioana Gorjului din acest an va primi vizita satelitului celor de la Universitatea în ultimul joc de pregătire înaintea startului în campionat. Partida amicală este programată începând cu ora 11:00, pe stadionul "Cristinel Răducan", stadion care este pregătit şi de omologarea pentru meciurile de Liga 3. Săptămâna viitoare, reprezentantul FRF, Sorin Cojocaru, cel care a omologat şi terenul sintetic de la Târgu Jiu, va fi prezent pe stadionul din Cărbuneşti, în vederea omologării acestuia pentru noul sezon. Până atunci, luni, la sediul FRF va avea loc întâlnirea președintelui FRF, Răzvan Burleanu, cu reprezentanții cluburilor nou promovate în Liga 3, cu această ocazie fiind stabilit şi programul jocurilor de la Liga 3 din sezonul 2019-2020.

Joi cei de la Gilortul au aflat că fac parte din seria a IV-a, cea care include echipe din sud-vestul ţării, Hunedoara, Timișoara și Vâlcea, dar în care a fost inclusă şi echipa lui Adrian Mititelu, FCU Craiova, formaţie care a anunţat ca obiectiv promovarea în Liga 2. Lista completă a adversarilor echipei Gilortul din acest sezon de Liga 3 este următoare: FCU Craiova, Flacăra Horezu, Viitorul Dăești, LPS Cetate Deva, CS Hunedoara, Metalurgistul Cugir, CSC Ghiroda, ACS Poli Timișoara, ACS Dumbrăvița, AS Fortuna Becicherecu Mic, CS Șoimii Lipova, CS Gloria Lunca-Teuz Cermei, CS Național Sebiș, CS Crișul Chișineu Criș şi ACS Progresul Pecica.

Vizualizări: 863

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Sport:

Citește și: