Estonia caută ingineri şi arhitecţi din Gorj

Estonia şi Danemarca au venit cu o nouă ofertă a locurilor de muncă în străinătate prin serviciul de ocupare Eures. Dacă Estonia caută ingineri şi arhitecţi, Danemarca scoate la bătaie 50 de posturi de lucrători în diverse ferme. Salariile sunt pe măsura muncii depuse, Danemarca oferind peste 1.000 de euro lunar. Cei interesaţi se pot documenta mai bine la biroul Eures din cadrul Agenţiei Judeţene pentru Ocuparea Forţei de Muncă (AJOFM) Gorj. <

Estonia caută nu mai mult de trei ingineri printre care un post de inginer în reţele electrice, unul de inginer proiect şi altul de inginer instalaţii pentru construcţii. Pentru toate cele trei posturi de inginer angajatorul solicită studii superioare şi cunoştinţe de engleză şi sârbă fluent. Salariile nu sunt specificate în schimb se solicită cunoştinţe în diferite programe caracteristice fiecărui domeniu în parte. Tot Estonia se află în căutarea unui singur post de arhitect, responsabil pentru echipa de design arhitectural. Nici pentru acest post nu se specifică salariul.

Dacă vă doriţi însă să munciţi în Danemarca trebuie să ştiţi că aceasta a scos o nouă ofertă a locurilor de muncă. Danemarca caută 50 de lucrători în ferme de animale pentru o perioadă cuprinsă între şase şi 18 luni. Candidaţii trebuie să aibă între 18 şi 30 de ani şi să fi absolvit un liceu agricol sau facultate cu profil agricol în urmă cu maxim doi ani. Carnetul de conducere a tractorului constituie un avantaj. În principiu este vorba de ferme de cultivare a legumelor şi fructelor de pădure, pepiniere şi ferme de pomi fructiferi dar şi ferme de porci şi vaci. „Salariul este de 1.260 de euro brut lunar, unii angajatori oferind locuri de cazare lângă ferme contracost. Chiria lunară plătită de o persoană este de 200-300 de euro. Durata contractului este între şase şi 18 luni, 37 de ore săptămânal, orele suplimentare se fac numai cu acordul angajatorului”, a declarat Ana Maria Niculescu, purtătoarea de cuvânt a AJOFM Gorj.

Vizualizări: 120

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Administrație:

Citește și: