Etăgan: Complexul Energetic Oltenia, înfiinţat săptămâna aceasta

Cea mai nouă entitate energetică din Oltenia va fi înființată cel mai târziu săptămâna aceasta, cred sindicaliștii din Gorj.

Aceștia au așteptat cu sufletul la gură ședințele de săptămâna trecută doar de s-ar lua hotărârea de înființare cât mai repede. Reprezentanții Uniunii Sindicatelor Miniere din Oltenia (USMO) sunt absolut convinși că înființarea nu va trece de ziua de vineri. ”În condițiile în care Ministerul Economiei în sfârșit a aprobat proiectul de hotărâre de guvern și în data de 29 septembrie 2011 a fost dat în dezbatere publică, sunt absolut convins că săptămâna asta, în ședința de guvern, se va aproba”, a declarat Gheorghe Etăgan, secretarul general al USMO.

Potrivit secretarului general al USMO, în aceste condiții, va fi timp suficient și pentru negocierea contractelor colective de muncă. ”Eu zic că avem timp ca în conformitate cu prevederile dialogului social să începem negocierea contractelor colective cu 15 noiembrie, negocieri ce vor fi făcute între FNME și conducerea acestei companii pentru că această companie are un statut de grup de entități și deci negocierea se va purta cu FNME”, a adăugat Etăgan.

Vizualizări: 128

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Comunitate:

Citește și: