EuroChallenge: Energia Târgu Jiu, în Kazahstan

Baschetbaliştii de la Energia au plecat, ieri la prânz, spre Kazahstan, pentru partida cu BC Astana din Last 16 - EuroChallenge. Meciul va avea loc marţi, 20 ianuarie.

În Kazahstan, în etapa a doua din grupa “I”, Energia întâlneşte unul dintre cei mai puternici adversari cu care s-a confruntat până acum. Antonis Constantinides le cere jucătorilor săi să răspundă pozitiv la această adevărată provocare: “Mergem să jucăm şi la Astana, chiar dacă este o echipă mult mai bună decât noi ca şi rooster, pentru că jumătate din echipa lor juca anul trecut în Euroligă, nu pot să le spun jucătorilor să nu joace. Eu le-am spus şi înainte de meci, atât pentru mine ca antrenor, cât şi pentru ei ca jucători este o provocare să întâlneşti o echipă cum este Astana”. Energia merge în Kazahstan, pentru meciul cu Astana de marţi seara de la ora 20:00, din postura de lider al grupei “I”, după victoria categorică din prima etapă, 93-60 cu belgienii de la Okapi Aalstar.

Energia a plecat în Kazahstan, după o victorie la Târgu Jiu. Gorjenii s-au impus cu 87-80 în duelul cu BCM U Piteşti, la Târgu Jiu. Pentru Energia este prima victorie din returul Ligii Naţionale. “Ţinta noastră este să câştigăm toate meciurile de la Târgu-Jiu şi cred că am arătat că putem face acest lucru. Pe teren propriu, echipa noastră joacă un baschet mult mai agresiv şi mult mai calitativ decât în deplasare”, a declarat tehnicianul Antonis Constantinides.

Vizualizări: 142

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Sport:

Citește și: