Europa e tot mai aproape !

Se vede Europa! La asta se pot gândi handbaliştii Energiei care au câştigat un meci extrem de important pe teren propriu cu Caraş Severin. Elevii lui Andrieş au controlat perfect repriza a doua şi, cu această victorie, i-au egalat pe elevii lui Aihan Omer în clasament.

 

Energia Pandurii Târgu Jiu – CS Caraș Severin 23-19 (8-9), spectatori 500.

Cei mai buni marcatori: Energia – Apolzan (6 goluri), Popescu (5), Şandru (3) / Caraş – Cuciula şi Petrea (câte 5), Ciobotariu (3).

 

Vicorie de 4 puncte !

Energia avea neapărată nevoie de victorie pentru a nu rata ultima şansă la o calificare în cupele europene. Meciul a fost tacticizat la maxim iar primele 20 de minute i-au plictisit cumplit pe spectatori. După un 8-9 la pauză, gorjenii s-au trezit însă şi au dominat partida. Jocul le-a ieşit aproape perfect şi nu i-au mai lăsat pe reşiţeni să se apropie. S-a încheiat 23-19, un rezultat pe deplin meritat de trupa lui Andrieş.

 

„Din păcate, Păiuș cred că va pleca la Bacău, din câte am înțeles. Am avut o discuție cu el, e vrerea lui, a stat cinci ani la Târgu Jiu, eu zic că și-a făcut și datoria. Avem soluții pentru înlocuirea lui.”Gore Popescu, preşedinte Energia

Vizualizări: 117

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Sport:

Citește și: