Ziarul Pandurul angajează redactori și reporteri. Căutăm oameni curioși să pună întrebări autorităților și personajelor interesante din societate, să scrie povești simple, dar de impact, oameni dornici să învețe o meserie în care fiecare zi e altfel. Cunoașterea Limbii Române este condiție esențială. 

Nu solicităm experiență anterioară în presă, ci doar dorința de a învăța și de a descoperi locul în care trăim. 

Dacă ești interesat să lucrezi alături de noi trimite un CV la redactia@pandurul.ro.

(închide)

Evaziune la brutărie

În data de 31.12.2012, orele 03:00, ofiţerii din cadrul Serviciului de Investigare a Fraudelor Gorj au identificat pe S.M., de 45 ani, din comuna Borăscu, judeţul Gorj, administrator al unei societăţi comerciale, care în cursul anului 2012 nu a înregistrat în evidenţele contabile toate veniturile realizate din activitatea de producţie a pâinii şi produselor de panificaţie.

Cu ocazia verificării, au fost identificate şi ridicate înscrisuri reprezentând evidenţe extracontabile în care erau consemnate veniturile societăţii realizate din activitatea de brutărie, prejudiciul cauzat bugetului statului fiind în curs de estimare.În cauză s-a întocmit dosarul penal sub aspectul săvârşirii infracţiunii de evaziune fiscală.

Biroul de presă al IPJ Gorj

Vizualizări: 115

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Ultima ora:

Citește și: