Exclus din preoție pentru corupere de minori. Este și vedetă tv !

Celebrul preot cântăreţ Cristian Pomohaci, vedetă a televiziunilor de muzică populară, a fost înregistrat în timp ce încerca să convingă un minor să întreţină relaţii homosexuale cu el. Un ziar din Cluj a dar publicității înregistrări în care Pomohaci încerca să convingă un băiat Flavius, de 17 ani, să facă sex pe bani. 

"Când mi-o arăţi? Amu e spălată, nu mi-o arăţi!?", îl întreabă preotul la un moment dat pe minor, iar când acesta îl întreabă ce să îi arate, Pomohaci răspunde: "Ce să îmi arăţi? Păi, ciocanul…". "Uite-te ce speriat e… Gândeşti că e o căprioară… Vai… Aşa eşti, da!". Preotul trece peste faptul că băiatul i-a spus că nu are 18 ani și spune în continuare: "Hai să îţi spun ceva! Aş putea să am bărbaţi, să fie aici după maşină şi o remorcuţă încărcată! Nu îmi trebuie! Dar, încă o dată, între mine şi tine a fost ceva special! Parcă te-am aşteptat din veşnicie! Ţi-am mai spus o dată şi ai crezut că zic nebunie!".

Conform înregistrării prezentate de ziardecluj.ro, preotul îl îndeamnă pe minor să se prostitueze la rândul său. "Depinde de ceea ce ştii să faci! Încă o dată, dacă între noi o să fie, Flaviu, numai drag, de exemplu, facem sex, te plătesc pentru sex!", i-a mai spus preotul.

IPS Irineu Bistriteanul, Arhiepiscopul Albei-Iulia, a spus ce riscă preotul. "Eu sunt tare suparat pe acest preot care imi produce suferință de mai mult de patru ani. El are foarte multe abateri și, deși a promis caă se îndreaptă, nu s-a ținut de cuvânt. ... dosarul pregatit pentru caterisirea lui Pomohaci, dar nu ne am grabit pentru ca am crezut ca se indreapta. Ce a facut el, ma refer auzind inregistrarea, este un mare pacat, foarte mare pacat. Un preot care face asa ceva se face vinovat de cădere din har și nu mai este vrednic de haina preoțească și să slujească la masa Sfântului Altar sau sa invoce Duhul Sfant. Indubitabil, Cristian Pomohaci trebuie să fie oprit de la săvârsirea celor sfinte conform canoanelor Bisericii Ortodoxe a Rasaritului".

Galerie foto


Vizualizări: 11,042

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Eveniment:

Citește și: