Executaaa-rea!

A început de ieri de pe la 16 să cadă câte-o veste cu Adrian Năstase pe autostradă. Pe autostrada informațiilor, cum zice americanul, adică pe agențiile de știri. Prima dată s-a zis că a luat doi ani cu suspendare în dosarul ”Trofeul calității”. Cu suspensoare, au comentat răutăcioșii de la mine din redacție. O să facă recurs ca să ceară cu executare, măcar atâta plăcere să aibă și el, au insistat aceiași cârcotași. Ba o să facă recurs, au zis alții.

În timp ce noi ne certam prin redacție pe tema deciziei crude de a-l priva pe Adrian Năstase de dușul la comun cu niște pârnăiași musculoși și de neam prost, pică și bomba: de fapt, sentința era cu executare. Și din nou ne vedem nevoiți să comentăm, chicotind: vă dați seama ce a declarat Năstase după aflarea sentinței nu? Păi, cam așa: ”După această decizie politică, mă aștept la ce e mai rău! Poate chiar să mă pună să stau singur în celulă!”. Dar gata. Glumele pe tema preferințelor sexuale ale lui Năstase s-au furat de mult. Ăăă, pardon! S-au fumat, voiam să zic.

Glumele pe tema apetenței pentru hoție a lui Adelu, însă, abia sunt la început. Cum a organizat el micuțul un simpozion de succes pe construcții în urma căruia a obținut 1,6 milioane de euro pentru campanie. Păi, ăsta antrepenor de succes, băi! Eu l-aș pune prim-ministru, zău! Ah, stai că a fost. Și vrea să fie iar din 2012, că doar nu-l crede nimeni pe Ponta că ia vreo decizie proprie, așa cum în prezent nu-l crede nimeni nici pe Boc. Vă dați seama cât de cătrănit trebuie să fie bietul Victoraș? Nea Ilici poate să treacă în lumea celor drepți dintr-o clipă în alta iar mentorul lui va intra pentru doi ani în lumea celor aplecați după săpun. Îi va vizita pe amândoi acolo unde-și vor ispăși pedeapsa, nu-i bai, dar întrebarea e ce îi va ascunde în franzelă celui de-al doilea, când va merge la vorbitor? Oare se va mulțumi cu o pilă de neam prost?

Vizualizări: 145

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Editorial:

Citește și: