Ziarul Pandurul angajează redactori și reporteri. Căutăm oameni curioși să pună întrebări autorităților și personajelor interesante din societate, să scrie povești simple, dar de impact, oameni dornici să învețe o meserie în care fiecare zi e altfel. Cunoașterea Limbii Române este condiție esențială. 

Nu solicităm experiență anterioară în presă, ci doar dorința de a învăța și de a descoperi locul în care trăim. 

Dacă ești interesat să lucrezi alături de noi trimite un CV la redactia@pandurul.ro.

(închide)

Exercițiu la Baza tubulară. Cum ar reacționa în caz de incendiu!

Pompierii gorjeni au participat la un exercițiu la fosta Bază Tubulară, în Târgu Jiu, iar scenariul presupunea stingerea unui incendiu în urma căruia sunt și  două victime inconștiente.

Pentru gestionarea situației au fost dislocate la fața locului o autospecială de lucru cu apă și spumă și o ambulanță SMURD din cadrul instituției noastre.

”De la actorii care au jucat rolul victimelor, până la personalul care are atribuții în gestionarea situațiilor de urgență la locul de muncă, angajații acestei societăți ne-au demonstrat că alocă timp suficient pregătirii și prevenirii situațiilor de urgență.

Au tratat cu seriozitate situația, chiar dacă știau că este vorba despre un exercițiu, s-au organizat corect pentru gestionarea situație și au dovedit că pot gestiona o situație de urgență până la sosirea echipajelor specializate.

La final, am făcut evaluarea exercițiului, am purtat discuții despre modul de intervenție și le-am prezentat reguli de acordare a primului ajutor calificat și intervenție în situații de urgență”, a comunicat ISU Gorj.

Galerie foto


Vizualizări: 449

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Eveniment:

Citește și: