Ziarul Pandurul angajează redactori și reporteri. Căutăm oameni curioși să pună întrebări autorităților și personajelor interesante din societate, să scrie povești simple, dar de impact, oameni dornici să învețe o meserie în care fiecare zi e altfel. Cunoașterea Limbii Române este condiție esențială. 

Nu solicităm experiență anterioară în presă, ci doar dorința de a învăța și de a descoperi locul în care trăim. 

Dacă ești interesat să lucrezi alături de noi trimite un CV la redactia@pandurul.ro.

(închide)

Reținut pentru amenințare

Un bărbat de 33 de ani din Târgu Jiu a fost reținut pentru 24 de ore pentru că, deși avea ordn de protecție și nu avea voie să se apropie de concubina sa, acesta a amenințat-o.

Polițiștii din cadrul Poliției Municipiului Târgu-Jiu- Biroul de Ordine Publică, au reținut, pentru 24 de ore și introdus în Centrul de Reținere și Arestare Preventivă al IPJ Gorj, un bărbat de 33 de ani, din municipiul Târgu-Jiu, bănuit de săvârșirea infracțiunilor de amenințare și nerespectarea prevederilor ordinului de protecție.

”Din cercetările efectuate, s-a stabilit faptul că, la aceeași dată, bărbatul nu a respectat prevederile dispuse prin ordinul de protecție emis de Judecătoria Târgu-Jiu împotriva sa, constând în aceea că, ar fi mers la locuința concubinei sale din municipiul Târgu-Jiu și ar fi amenințat-o cu acte de violență, generându-i acesteia o stare de temere”, precizează IPJ Gorj.

Cercetările sunt continuate sub supravegherea unui procuror din cadrul Parchetului de pe lângă Judecătoria Târgu-Jiu, pentru stabilirea întregii activități infracționale a bărbatului.

Vizualizări: 963

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Eveniment:

Citește și: